Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Στη Γαλλία οι τζιχαντιστές παίρνουν κεφάλια - Στην Ελλάδα μπορεί να πάρουν και ιθαγένεια!


Στη Γαλλία οι τζιχαντιστές παίρνουν κεφάλια - Στην Ελλάδα μπορεί να πάρουν και ιθαγένεια!Σοκ προκαλούν οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τη Γαλλία, καθώς, όπως μεταδίδει το RTL πραγματοποιήθηκε νέα επίθεση με άρωμα τρομοκρατίας και ΙSIS. 

Το RTL αναφέρει ότι ένας άντρας που κρατούσε τη σημαία του Ισλαμικού Κράτους έκανε έφοδο σε εργοστάσιο αερίου στην Saint-Quentin-Fallavier στην Κραινόμπλ της Γαλλίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει ένας νεκρός (ξένα ΜΜΕ γράφουν για αποκεφαλισμό, ενώ φήμες αναφέρουν ότι το κεφάλι του θύματος βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά από το σώμα του) και αρκετοί τραυματίες, ενώ τοπική εφημερίδα μεταδίδει ότι ενδεχομένως τα θύματα να είναι πολύ περισσότερα.

Επίσης, ο δήμαρχος της περιοχής Saint Quentin Fallavier δήλωσε πως έγινε έκρηξη στο εργοστάσιο "Air Products".

Τα γαλλικά μέσα αναφέρουν πως γύρω στις 10:00 (ώρα Γαλλίας) ο δράστης που οδηγούσε αυτοκίνητο μπήκε στον περιβαλλοντα χώρο του εργοστασίου και προχώρησε στην υλοποίηση του αιματηρού του σχεδίου.

Υ.Γ. Την ίδια ώρα στην Ελληνική Βουλή το νομοσχέδιο που δίνει ακρίτως και αντισυνταγματικώς την ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς υπερψηφίστηκε από το σύνολο του "δημοκρατικού τόξου"!