Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Λεφτά υπάρχουν μόνο για λαθρομετανάστες: Μοιράζει τα χρήματα των Ελλήνων στις ΜΚΟ η συγκυβέρνηση Σανέλ


Λεφτά υπάρχουν μόνο για λαθρομετανάστες: Μοιράζει τα χρήματα των Ελλήνων στις ΜΚΟ η συγκυβέρνηση Σανέλ1.761.000 ευρώ για υποδοχή λαθρομεταναστών - Την ίδια ώρα δεν υπήρχαν 250.000 ευρώ για να μην πνιγεί η Αθήνα από το τοξικό νέφος


Δεν πέρασε ένας μήνας όπου σύσσωμος ο ελληνικός λαός «απόλαυσε» τις προκλητικές δηλώσεις της αρμόδιας υπουργού για την λαθρομετανάστευση, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, στις οποίες προσπαθούσε να υποδείξει ότι δεν πρέπει να γίνεται λόγος περί λαθρομεταναστών, αλλά περί «προσφύγων».

Εξέπληξε δεόντως, μάλιστα, και ο ανθρωπισμός που διακρίνει το ΣΥΡΙΖΑ, ο ανθρωπισμός των χρημάτων γιατί ως αν άλλος Μπαμπινιώτης η κυρά Τασία διευκρίνισε ότι πρέπει να τους αποκαλούμε ως «πρόσφυγες» γιατί διαφορετικά η Ευρωπαϊκή Ένωση θα μειώσει τα κονδύλια προς την Ελλάδα.

Κάτι το οποίο αποδείχτηκε λίγο αργότερα, όταν με τροπολογία που κατατέθηκε στην βουλή στο σχέδιο νόμου «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης- Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση- Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις»  αναφέρει ότι οι αναθέσεις έργων για τους λαθρομετανάστες θα γίνονται με... απευθείας ανάθεση, σε «αλληλέγγυους» και ΜΚΟ.

Ήδη, η Χρυσή Αυγή είχε επισημάνει τον κίνδυνο από την ψήφιση μιας τέτοιας τροπολογίας επισημαίνοντας την ζημιά που θα προκαλέσει στο ελληνικό δημόσιο και στον Ελληνικό Λαό.

Μόλις ένας μήνας πέρασε και η αναπληρώτρια υπουργός εργασίας, Θεανώ Φωτίου, αποφάσισε και υπέγραψε την χρηματοδότηση έξι ΜΚΟ οι οποίες έχουν σαν δράσεις τους την υποδοχή και την φιλοξενία των χιλιάδων λαθρομεταναστών που εισρέουν καθημερινά στην Πατρίδα μας.

Το συνολικό ύψος της χρηματοδότησης ανέρχεται στα 1.761.000 ευρώ και αφορά την διαμονή, τη σίτιση, την κάλυψη αναγκών σε ένδυση, ειδών υγιεινής και καθαριότητας καθώς και πλήθος εκπαιδευτικών, ιατρικών και νομικών υπηρεσιών στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Οι πολυτέλειες αυτές δίνονται απλόχερα στους λαθρομετανάστες από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου, καθώς το χρηματικό ποσό θα αντληθεί από εθνικούς πόρους και μάλιστα κατά το διάστημα 1 Ιουνίου έως και 31 Δεκεμβρίου του 2015.

Μάλιστα, στο σχετικό δημοσίευμα γνωστοποιούνται οι επωφελούμενες ΜΚΟ. Η «Άρσις» θα εισπράξει το υπέρογκο ποσό των 957.000 ευρώ, η «PRAXIS» 295.000, η «Ηλιαχτίδα» 38.000, η «ΕΚΠΟΣΠΟ» Νόστος 326.000 και τέλος η «Μετάδραση - Δράση για τη Μετάναστευση και την ανάπτυξη» 145.000 ευρώ.

Αξίζει να θυμίσουμε πως δυο εκ των πέντε ΜΚΟ αναφέρονται ως συνεργάτες στο σχετικό φυλλάδιο «Welcome to Greece» που μοιράζουν στις ορδές λαθρομεταναστών οι τούρκοι δουλέμποροι.

Η συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ, βρίσκεται στην τελική ευθεία υπογραφής του τρίτου μνημονίου. Στο διάστημα των δήθεν διαπραγματεύσεων υπογραφεί καθημερινά τον πλήρη αφανισμό του ελληνικού Έθνους. Είναι προκλητικό από την στιγμή που ο ελληνικός λαός όχι μόνο δεν έχει τα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης αλλά καλείται να πληρώσει αδρά προκειμένου να του χορηγηθεί εκπαιδευτική, ιατρική και νομική κάλυψη, την ίδια ακριβώς στιγμή να δίνονται απλόχερα σε παράνομους εποίκους προνόμια που στερείται ο νόμιμος κάτοικος αυτής της χώρας.

Καλές οι συμφωνίες επί και υπό τραπέζης, με συντρόφια, τοκογλύφους, δουλεμπόρους και δυνάστες η κόκκινη γραμμή, όμως, που έρχεται από τον ελληνικό λαό θα σβήσει μονομιάς τις όποιες ορέξεις σας που ικανοποιούνται με χρυσά κουτάλια και δείπνα στο Χίλτον.