Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Αλβανός τσακώθηκε σε μπαρ και τους πέταξε μολότοφ!

Βόμβες μολότοφ κατά ενός νυχτερινού κέντρου στην Πετρούπολη πέταξε ένας 28χρονος θαμώνας του μαγαζιού. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο 28χρονος, υπήκοος Αλβανίας, διαπληκτίστηκε με άλλους πελάτες με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.
 
Ο υπεύθυνος του μαγαζιού βλέποντας πως η κατάσταση ξεφεύγει επενέβη και απομάκρυνε όλους τους εμπλεκόμενους. Μετά από λίγη ώρα όμως ο 28χρονος επέστρεψε και εκσφενδόνισε προς το κατάστημα τρεις μολότοφ, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα.
 
Την επόμενη ημέρα αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, για διενέργεια έρευνας, την οποία προσπάθησε να αποτρέψει μια 28χρονη, ενώ παράλληλα ο 28χρονος επιχείρησε να διαφύγει από πλαϊνή πόρτα. Με την άμεση όμως, επέμβαση των αστυνομικών συνελήφθησαν και οι δύο.
 
Σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό, έκρηξη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, απλή σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εκρηκτικών υλών, ενώ σε βάρος της 28χρονης για υπόθαλψη εγκληματία και απείθεια.