Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Βράζει η Πάτρα για το χάος με τους λαθρομετανάστες: Αντιδρούν οι κάτοικοι - Επιχείρηση τρομοκρατίας από το παρακράτος


Βράζει η Πάτρα για το χάος με τους λαθρομετανάστες: Αντιδρούν οι κάτοικοι - Επιχείρηση τρομοκρατίας από το παρακράτοςΚαιρό τώρα οι κάτοικοι των Πατρών ζουν μία έκρυθμη κατάσταση με αυξημένη παραβατικότητα και συνεχείς οδομαχίες των λαθρομεταναστών που λυμαίνονται την περιοχή του Λιμένα της πόλεως.

Σήμερα, λοιπόν, οι κάτοικοι της περιοχής πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υποβάθμιση της ζωής τους και της περιοχής τους από την κυβερνητική αναλγησία και αδιαφορία. Στην συγκέντρωση των κατοίκων συνέδραμαν και συμπαραστάθηκαν τόσο οι Λιμενικοί, όσο και οι Αστυνομικοί της περιοχής, δηλαδή όσοι γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει στο Λιμάνι και τις νότιες περιοχές των Πατρών.

Η απάντηση του παρακράτους ήταν άμεση με την δημιουργία αντισυγκεντρώσεων, προκειμένου να τρομοκρατήσουν όσους θέλουν να δηλώσουν την αντίθεσή τους στα όσα γίνονται στην περιοχή, προφανώς για να υποστηρίξουν τα συμφέροντα των κυκλωμάτων που εκμεταλλεύονται την έκρυθμη αυτή κατάσταση.

Το κύριο αίτημα της συγκεντρώσεως των κατοίκων είναι επιτέλους η κυβέρνηση να τους ακούσει και να μειώσει τον αριθμό των λαθρομεταναστών ή έστω να λάβει κάποια μέτρα για την ενίσχυση με προσωπικό των δυνάμεων της τάξεως.