Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΛΕΣΒΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ… για τους Έλληνες! Οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ άνοιξαν διάπλατα τις ΠΥΛΕΣ στην Σύγχρονη Εισβολή των Περσών ΑΙΔΩΣ!

LATHRO
ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ έχουν πλημμυρίσει το κεντρικότερο σημείο του νησιού, την
προκυμαία της Μυτιλήνης.

Τόπος άφιξης και αναχώρησης όσων ταξιδεύουν με καράβι. Η εικόνα αποκαρδιωτική. Δεκάδες ξαπλωμένοι καταγής ή σε παγκάκια. Αλλοι τόσοι περιφέρονται μέσα στην πόλη θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την υγεία των πολιτών αφού, σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ αποτελούν υγειονομικές βόμβες που κουβαλούν από τριτοκοσμικές ασθένειες μέχρι ακάρεα.

Οι πολίτες της Λέσβου άρχισαν να αντιδρούν ενοχλούμενοι από την πρωτοφανή εικόνα, μιας και μέχρι σήμερα οι παράνομοι μετανάστες μεταφέρονταν άμεσα στην Αθήνα με αποτέλεσμα οι ντόπιοι να μην έχουν την εικόνα της ειδυλλιακής συμβίωσης με τους «ευπαθείς». Εν μέσω μεσαιωνικών εικόνων με φόντο το κάστρο, η «πρώτη φορά αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με τους (τα κάνω όλα) Ανθελ προσπαθούν να βρουν τρόπο να ισορροπήσουν την κατάσταση…

Λόγω ελλείψεως ουσιαστικού ανθρωπισμού και εθνικού φρονήματος, η μόνη λύση που καταλήγουν είναι η λύση ‘’κρύβω τα σκουπίδια κάτω απ’ το χαλάκι ΄΄.

Ετσι, η λύση που προτάθηκε από τον δήμαρχο Λέσβου κ. Γαληνό και υλοποιείται την στιγμή που διαβάζονται αυτές οι γραμμές, είναι η εξής. Ας κρύψουμε τους παράνομους μετανάστες στο πάρκο οδικής αγωγής ακριβώς δίπλα από τον βιολογικό καθαρισμό και την μπόχα του. Έτσι θα έχουμε και τους πολίτες πιο ήσυχους, και τους πολύτιμους αδελφούς Τούρκους τουρίστες ευχαριστημένους με την εικόνα της καθαρής πόλης.  Βλέποντας όλο το σκηνικό που διαμορφώνεται στη Λέσβο από τους σύγχρονους εφιάλτες σε πιάνει θλίψη και οργή.

Την εποχή που η πατρίδα δέχεται την μαζικότερη εισβολή στην πολυχιλιετή ιστορία της οι σύγχρονες Θερμοπύλες έχουν καταληφθεί από προδότες, τους πιο βρώμικους και προσκυνημένους που έχει γνωρίσει αυτός ο ματωμένος από τους εξ ανατολών τόπος.

Μοναδική ελπίδα για την οριστική επίλυση του καταστροφικού, βοηθούμενου εκ των έσω, βίαιου εποικισμού, είναι η άμεση απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών και φύλαξη των συνόρων μας από ενισχυμένες δυνάμεις χερσαίες και θαλάσσιες.

Είναι καιρός να πάψει το θέατρο του παραλόγου που έχει στή- σει το ανθελληνικό κατεστημένο και να ξεκινήσουμε να χτίζουμε μια πατρίδα από την αρχή, βασιζόμενη σε πανανθρώπινες αξίες , με ουσιαστικό ανθρωπισμό, που θα είναι αγκαλιά και αρωγός για τον Έλληνα.

Βαρθολομαίος Τριανταφυλλίδης