Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Η ασύμμετρη απειλή της αθρόας εισβολής λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας

Ας πάψουν επιτέλους τα ΜΜΕ, που σχεδόν όλα χρωστούν τεράστια ποσά σε σιωνιστικών συμφερόντων χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, να μας θεωρούν ηλιθίους όσον αφορά το πρόβλημα της εισροής λαθρομεταναστών στην χώρα μας.

Ένα πρόβλημα που επανέρχεται στο προσκήνιο καθώς το τελευταίο διάστημα ορδές Αφρικανών και Ασιατών προερχόμενοι από Τουρκία και Βόρειο Αφρική εισβάλλουν στην Ελλάδα. Μεταξύ των εισβολέων βρίσκονται τζιχαντιστές.

Από στατιστικά στοιχεία ευρωπαϊκών χωρών προκύπτουν εφιαλτικά σενάρια για την υφέρπουσα διείσδυση του Ισλάμ στην Ευρώπη.  Το 2040 στην Ελβετία, εφόσον δεν ληφθούν μέτρα καταστολής του προβλήματος, το 76% του πληθυσμού θα αποτελείται από μουσουλμάνους.

Στην Αυστρία το 2051 ένας στους τρεις μαθητές θα είναι μουσουλμάνοι. Στην Γερμανία το 2045 θα ζουν 51 εκατομμύρια μουσουλμάνοι και 45 εκατομμύρια αυτόχθονες Γερμανοί. Στην Ελλάδα;

Σε ότι αφορά την χώρα μας και τον υπολογισμό του συνολικού πληθυσμού των εισβολέων λαθρομεταναστών επικρατεί εντέχνως από τα ΜΜΕ και τις κυβερνήσεις των πολλών τελευταίων ετών μια χαοτική σύγχυση, η οποία είναι χαρακτηριστική του μεγέθους του προβλήματος.

Ο πρώην πρωθυπουργός Σαμαράς με τρεις διαφορετικές τοποθετήσεις του που έγιναν με διαφορά ελαχίστου χρονικού διαστήματος τόνισε στις 7.6.2013 ότι ο αριθμός των λαθρομεταναστών είναι 2 εκατομμύρια, στις 21.10.2013 μίλησε για 1 εκατομμύριο και στις 2.1.2014 για 1,35 εκατ. λαθρομετανάστες. 

Η σημερινή κυβέρνηση του νεαρού «πατερούλη» Τσίπρα και του «στρατηλάτη» Καμμένου προσπαθεί να αποσιωπήσει και να γελοιοποιήσει το θέμα βάζοντας υπουργούς να δηλώνουν ότι οι εισβολείς είναι τουρίστες που ήρθαν να λιαστούν στα νησιά μας και στην Ομόνοια..!!

Ο ακριβής αριθμός αυτών των εισβολέων σίγουρα δεν μπορεί να υπολογισθεί, αφού καθημερινά αυτός ο αριθμός ξεφεύγει από τα καταγεγραμμένα μεγέθη του.

Με βάση τα απογραφικά στοιχεία του 2011 της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής ο νόμιμος πληθυσμός της χώρας ήταν 9.903.268 νόμιμοι κάτοικοι, ενώ ο πραγματικός πληθυσμός της χώρας ήταν 10.939.727.  Επομένως ήδη από το 2011 επισήμως προκύπτουν 1 εκατ.  λαθροκάτοικοι στην Ελλάδα.

Λαμβάνοντας υπόψη έστω αυτό το επίσημο στοιχείο, αν και οι πληροφορίες από πολλές πλευρές συγκλίνουν στο γεγονός ότι οι λαθρομετανάστες υπερβαίνουν σήμερα τα 2 εκ. με αυξητικές τάσεις, και κάνοντας στατιστική προβολή στο έτος 2020 προκύπτει αναλογία πληθυσμού 60%  Έλληνες και 40% αλλοδαποί, κυρίως μουσουλμάνοι, εισβολείς-λαθροκάτοικοι.  

Αν σε κάποιους αυτή η πληθυσμιακή σχέση φαντάζει υπερβολική, τους υπενθυμίζουμε ότι οι γεννήσεις τείνουν στο 2,7 προς 1 υπέρ των αλλοδαπών, με αυξητικές τάσεις υπέρ των μουσουλμάνων λαθροκατοίκων.

Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου επισημοποιεί την ανέγερση τζαμιού για τους μουσουλμάνους εισβολείς, ένα τζαμί που θα μετατρέψει σε ισλαμικό φέουδο το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μπροστά στα μάτια μας συντελείται μια μορφή εθνοκάθαρσης, εθνοκάθαρσης των Ελλήνων. Σκοπός αυτής της εθνοκάθαρσης είναι η διάλυση πολιτισμικών και οικογενειακών δομών.

Πίσω από τους εισβολείς λαθρομετανάστες κρύβεται η πολιτική ατζέντα των Σιωνιστών, οι οποίοι μέσω των ΜΜΕ που ελέγχουν και της αριστερής κυβέρνησης που είναι θιασώτης πολυπολιτισμικών κοινωνιών, προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι πρόκειται περί προσφύγων που ζητούν άσυλο, ενώ είναι γνωστό ότι δεν υφίσταται καμμία νομική βάση για άσυλο.

Πρόθεση είναι η «αραίωση» του γηγενούς πληθυσμού μεσοπρόθεσμα,  με σκοπό να του αφαιρεθεί μόνιμα η εξουσία μακροπρόθεσμα. Δηλαδή έχουμε να κάνουμε με μια μορφή εθνοκάθαρσης, όπως προείπαμε, μόνο που αυτή δεν επιβάλλεται από κάποιους ξένους κατακτητές, αλλά από οργανωμένους ισλαμιστές εισβολείς που μακροπρόθεσμα θα αντικαταστήσουν τον αυτόχθονα ελληνικό πληθυσμό.

Ας το καταλάβουν επιτέλους αυτοί που λάθρα κυβερνούν (ένεκα ψεύτικων προεκλογικών υποσχέσεων) και οι βαστάζοι τους. Οι Έλληνες δεν επιθυμούν να κονιορτοποιηθούν στον αποτεφρωτήρα μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Οι Έλληνες δεν επιθυμούν την παρουσία ισλαμιστών στις γειτονιές τους.  

Οι Έλληνες δεν επιθυμούν να γίνει η χώρα τους εκκολαπτήριο ισλαμιστών εγκληματιών και κανιβάλων τρομοκρατών

Η μαζική εισβολή και η μη αντιμετώπιση του προβλήματος είναι εθνικά ύποπτη. Σε συνδυασμό μάλιστα με την οικονομική εξάρτηση από τους διεθνείς τοκογλύφους και την υφιστάμενη στρατιωτική ανισορροπία είναι εθνικά προδοτική!
Γ. Λιναρδής