Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ: ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΑΓΚΛΕΝΤΑΣΙΑΝΟΙ "ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ" ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΤΟ 2010!! ΤΟΝ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΛΥΤΡΑ ΟΙ... ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ!!!

Ύστερα από μεθοδικές έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Αττικής και μετά από περίπου πέντε χρόνια εξιχνιάστηκε η απαγωγή και δολοφονία 33χρονου υπήκοου Μπαγκλαντές, που είχε διαπραχθεί τον Σεπτέμβριο του 2010 στην Αθήνα.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, δράστες είναι εννέα αλλοδαποί, εκ των οποίων πέντε υπήκοοι Πακιστάν, δύο Μπαγκλαντές και δύο αγνώστων στοιχείων. Ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση της Ασφάλειας, στον Ασπρόπυργο τη Νέα Μάκρη και τον 'Άγιο Παντελεήμονα, συνελήφθησαν τρεις από τους δράστες, δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές ηλικίας 40 και 46 ετών και ένας υπήκοος Πακιστάν ηλικίας 25 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αρπαγή, ληστεία και απόπειρα εκβίασης, κατά συναυτουργία και κατά συρροή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 17-9-2010 οι εννέα αλλοδαποί που κατηγορούνται για την υπόθεση, απήγαγαν τον 33χρονο και απαιτούσαν από τον αδελφό του 10.000 ευρώ, απειλώντας τον ότι σε διαφορετική περίπτωση θα τον σκοτώσουν. Μετά από διαπραγματεύσεις, οι απαγωγείς κατέβασαν το ποσό στα 5.000 ευρώ, και ζητούσαν να κατατεθούν τα χρήματα σε λογαριασμούς συγκεκριμένης εταιρείας μεταφοράς εμβασμάτων, προκειμένου να αφήσουν ελεύθερο τον απαχθέντα.

Δώδεκα μέρες αργότερα, όμως, στην τελική τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι απαγωγείς με τον αδελφό του θύματος, του δήλωσαν ότι δεν ενδιαφέρονται πλέον για τα χρήματα και ότι θα σκοτώσουν τον 33χρονο, πράγμα το οποίο και έκαναν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους.