Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Χρήστος Παππάς: Σκίζουμε τον λαθρονόμο σας - Αυτή η Πατρίδα έχει έναν μόνο ιδιοκτήτη, τον ελληνικό Λαό!

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς ήταν λάβρος στην σημερινή του ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής κατά του λαθρονομοσχεδίου.




Ο Συναγωνιστής Παππάς δήλωσε:
Ξεκινώ την τοποθέτησή μου με κάποιες παρατηρήσεις σχετικές με την εισήγηση της υπουργού κας Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Άκουσα με προσοχή την τοποθέτησή της για πάνω από μισή ώρα. Δεν θα αναφερθώ στο γενικότερο ύφος που μου θύμισε παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο, καθώς μίλησε για παιδιά δυστυχισμένα, για ανθρωπισμό, για ανθρώπους που δεν έχουν πού να πάνε. Κυρία Υπουργέ, οι άνθρωποι αυτοί, έχουν πού να πάνε.

Με ευθύνη των κυβερνήσεων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, του ΠΑΣΟΚ και τώρα της δικής σας συγκυβέρνησης, έχουν πού να πάνε, και όχι τυχαία. Βάσει σχεδίου, έχουν να πάνε, να έρθουν δηλαδή, στην Ελλάδα. Μας είπε η κυρία υπουργός για μετανάστες που θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα, «μετανάστες παλαιάς γενιάς», όπως τους ανέφερε, δηλαδή αυτούς που διαβιούν πολλά χρόνια τώρα, παράνομα, στην Πατρίδα μας, και είπε και για μετανάστες που θέλουν να φύγουν. Τους μετανάστες που εισβάλλουν στην Πατρίδα μας, τώρα, εισβολή για την οποία ο συνάδελφός της υπουργός Δημόσιας Τάξης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τριακόσιους χιλιάδες μετανάστες να μας στείλει από τα σύνορα η Τουρκία, θα καταστραφεί η χώρα». Και έχει δίκιο. Η χώρα θα καταστραφεί προτού προλάβει η κυρία Χριστοδουλοπούλου και αυτή είναι η αλήθεια. Δεν θα προλάβουν να παραμείνουν επτά χρόνια οι εισβολείς στην Ελλάδα για να κάνετε τα παιδιά τους «Έλληνες», απλώς και μόνο γιατί δεν θα υπάρχει Ελλάδα. Για να καταλάβει ο κόσμος που μας ακούει τον καταστροφικό ανθελληνικό νόμο που θα ψηφίσετε σήμερα, σας μεταφέρω μια σημερινή είδηση η οποία αφορά «παιδιά μεταναστών πρώτης γενιάς» κατά την κυρία Χριστοδουλοπούλου.

«Αλβανοί φαντάροι που υπηρετούν στον ελληνικό στρατό, σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό». Διαβάζω: «Με στόχο την ελληνική ιθαγένεια και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτήν πολλοί αλβανοί κάνουν την στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα. Το κακό είναι πως κανείς δεν ξέρει κατά πόσο έχουν και ελληνική συνείδηση ή τουλάχιστον σέβονται αυτήν την χώρα που τους έδωσε τόσες ευκαιρίες στην ζωή τους. Υπάρχει και ένα χειρότερο σενάριο να είναι και ανθέλληνες που απλώς επωφελούνται για ακόμη μια φορά την ακακία ή την αγαθοσύνη μας».

Κύριοι και κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ, Οι πιο πολλοί από σας είστε άριστοι γνώστες του Μαρξισμού και του Λενινισμού. Και δεν είστε μόνο εσείς. Υπάρχουν και στα υπόλοιπα κόμματα. Βρίθει η αστική Νέα Δημοκρατία και από βουλευτές και από συμβούλους που ήσαν κατά το παρελθόν συνεπείς Μπολσεβίκοι. Ο Λένιν είχε πει «Οι αστοί θα μας προσφέρουν οι ίδιοι το σχοινί για να τους κρεμάσουμε». Παραφράζοντας τα λόγια του να πω ότι εσείς οι αστείοι θα προσφέρετε και με τον παρόντα νόμο οι ίδιοι το σχοινί στους εισβολείς για να κρεμάσουν τους έλληνες και να διαλύσουν την Πατρίδα.

Ανεφέρθη ο εισηγητής μας κύριος Αρβανίτης, και ως νομικός, στην σκόπιμη υπεραπλούστευση των πραγμάτων εκ μέρους σας σχετικά με τους όρους και τις ερμηνείες μεταξύ ιθαγενείας και υπηκοότητας. Θεωρείτε όλοι σας σχετικά με το συζητούμενο νομοσχέδιο πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, καμία ένσταση και όλοι το αποδέχεστε.
Οι μόνοι που αντιδρούν είναι οι Χρυσαυγίτες.

Θα φέρουμε παραδείγματα από το τι γίνεται στο εξωτερικό. Γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι όταν ένα παιδί μεταναστών γεννηθεί για παράδειγμα στην Γερμανία, αποκτά την γερμανική υπηκοότητα. Στις ΗΠΑ, την αμερικανική. Στον Καναδά την καναδική…Και πάει λέγοντας.     Ανέφερα χαρακτηριστικά αυτές τις χώρες, στις οποίες μετανάστευσαν οι συμπατριώτες μας, και ταφερε η μοίρα να μεταναστεύουν και σήμερα. Εδώ εμείς, σύμφωνα με το νομοσχέδιο σας, τι κάνουμε; Τους δίνουμε την Ελληνική ιθαγένεια…! Κανείς λοιπόν στα «έγκυρα» και «έγκριτα» Μ.Μ.Ε δεν στάθηκε σε αυτήν την… λεπτομέρεια, η οποία όμως είναι ταυτόχρονα και επικίνδυνη και ύποπτη…! Για ποιον λόγο γίνεται αυτό;

Λένε ότι ιθαγένεια και υπηκοότητα είναι το ίδιο.. Γνωρίζουν οι εμπνευστές του σχεδίου αυτού, ποια είναι η διαφορά μεταξύ των 2 αυτών όρων; Εμείς καλοπροαίρετα θα θεωρήσουμε πως δεν γνωρίζουν, αν και υπάρχουν στην αίθουσα αυτή πολλοί θεωρούμενοι έγκριτοι νομικοί. Υπηκοότητα: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη ενός κράτους με το κράτος αυτό! Ιθαγένεια: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ωςπολίτη με το κράτος στο οποίο ανήκει!

Συνειδητοποιείτε  την διαφορά μεταξύ των 2 όρων; Στην υπηκοότητα έχουμε να κάνουμε απλά με τον πολιτικό δεσμόανάμεσα στον πολίτη και το κράτος, ενώ στην ιθαγένεια έχουμε να κάνουμε με τον πολιτικό δεσμό ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος στο οποίο αυτός ανήκει! Δηλαδή το κράτος του, την πατρίδα του! Ιθαγενείς είμαστε εμείς οι Έλληνες στην πατρίδα μας δηλαδή! Εδώ που είναι οι ρίζες μας! Με το να δοθεί η Ελληνική Ιθαγένεια και όχι η Υπηκοότητα  οι ξένοι, καθίστανται ιθαγενείς. Τόσο απλό, τόσο ανόητο, ανιστόρητο αλλά και τόσο ανθελληνικό και προδοτικό..

Ολόκληρη η ομιλία του βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής στο xristospappas.blogspot.gr