Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Χειροπέδες σε 4 Πακιστανούς που εμπλέκονται σε υπόθεση ληστείας ενός ομοεθνή τους και βιασμού 24χρονης γυναίκας

Συνελήφθησαν,στη Νίκαια, τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 20, 34, 34 και 35 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της αρπαγής, ληστείας, εκβίασης, απόπειρας βιασμού και επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία. 

Οι τέσσερις δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισήλθαν στην οικία του 24χρονου στη Σαλαμίνα, εντός του οποίου βρίσκονταν και η 22χρονη, την οποία ένας εκ των δραστών αποπειράθηκε να βιάσει.

Στη συνέχεια, με την απειλή όπλου τον οδήγησαν στο αυτοκίνητο της 22χρονης, αφού προηγουμένως αφαίρεσαν από αυτήν τα κλειδιά. Επιπλέον, οι δράστες αφαίρεσαν από τα δύο θύματά τους χρήματα, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα.

Στη συνέχεια της απαγωγής, ο 24χρονος μεταφέρθηκε με το προαναφερθέν αυτοκίνητο σε άγνωστη οικία, από όπου οι συλληφθέντες επικοινώνησαν τηλεφωνικά και απαίτησαν από τον πατέρα του απαχθέντα, που βρίσκεται στο Πακιστάν, την καταβολή του χρηματικού ποσού των -5.000- ευρώ για την απελευθέρωση του.

Ο τελευταίος κατέβαλε το προσυμφωνηθέν χρηματικό ποσό σε συνεργό των δραστών στο Πακιστάν και στη συνέχεια αυτοί τον απελευθέρωσαν, εγκαταλείποντάς τον δεμένο, στο Χαϊδάρι, όπου και ανευρέθη από τους αστυνομικούς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.