Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Χρυσές δουλειές σε οίκο ανοχής στην Μυτιλήνη από τους λαθρομετανάστες..!! Καταστάσεις εκρηκτικές και οι κάτοικοι έχουν φτάσει στο απροχώρητο.

Η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου ενώ η υγειά των κατοίκων της Λέσβου έχει φτάσει στο κόκκινο.



Χρυσές δουλειές σε οίκο ανοχής με πελάτες μετανάστες παρατηρείτε το τελευταίο διάστημα σε γνωστό σπίτι ιερόδουλων στον Καρά Τεπέ Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες καθημερινά τα βράδια παρατηρούνται ουρές έξω από τον συγκεκριμένο σπίτι με πελάτες λαθρομετανάστες.

Όπως αναφέρουν μάλιστα άλλες πληροφορίες προ ημερών αναγκάστηκε να επέμβει μέχρι και η αστυνομία μετά από καταγγελία της εκδιδόμενης καθώς ο οίκος ανοχής είχε γεμίσει ασφυκτικά από προσφυγές.

Να σημειώσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες υπήρξε καταγγελία στο λιμενικό για απόπειρα βιασμού ανήλικης από την Συρία στο λιμάνι Μυτιλήνης χωρίς ωστόσο να υπάρχει καμιά επίσημη ανακοίνωση για να μην βαρύνει και άλλο το κλίμα.

Η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου ενώ η υγειά των κατοίκων της Λέσβου έχει φτάσει στο κόκκινο…… Καθημερινά στο LesvosPost.com φτάνουν καταγγελίες για σκουπίδια, περιττώματα, καυγάδες μεταξύ μεταναστών από αγανακτισμένους κατοίκους της Λέσβου ακόμα και με φωτογραφίες και βίντεο.


Δείτε τις τελευταίες εικόνες που κατέγραψε ο φακός του Γιώργου Παπαδόπουλου από το λιμάνι Μυτιλήνης….