Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Εγκληματικότητα και εκμετάλλευση στα “hot spot” του Σύριζα: Στην Μόρια οι γυναίκες εκδίδονται για 5 ευρώ ενω οι ΜΚΟ "τρωνε" εκατομμυρια


Εγκληματικότητα και εκμετάλλευση στα “hot spot” του Σύριζα: Στην Μόρια οι γυναίκες εκδίδονται για 5 ευρώ!Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού Spiegel ξεφτιλίζει την κυβέρνηση και τους "αλληλέγγυους" συνοδοιπόρους της για το χάος που επικρατεί στα κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών.

Με ένα οδοιπορικό στο "hot spot" της Μόριας αναδεικνύεται η ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα και η εκμετάλλευση που επικρατεί. Εμπόριο ναρκωτικών και γυναίκες που αναγκάζονται να εκδίδονται για 5 ή 10 ευρώ. «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, τίποτα να κερδίσουμε» λέει ο Μαχμούτ.

«Οι άνθρωποι εδώ παίρνουν ναρκωτικά. Υπάρχουν όλων των ειδών τα ναρκωτικά. 
Υπάρχουν πακέτα με μαριχουάνα τόσο μεγάλα όσο είναι το μαξιλάρι ενός καναπέ. Χάπια, ηρωίνη, κοκαΐνη, βότκα, ουίσκι, και δεν είναι ακριβά. Ένα μπουκάλι Jack Daniel’s κοστίζει δέκα ευρώ», λέει στο περιοδικό.

Και η περιγραφή της σοκαριστικής εικόνας από τον καταυλισμό δεν σταματά εδώ: Η πορνεία υπάρχει στο δυτικό τμήμα του καταυλισμού «λίγο πιο πάνω από ένα ρυάκι, στο ύπαιθρο, πίσω από έναν προστατευτικό τοίχο, πάνω σε μια κουβέρτα - και είναι κυρίως αφρικανές που δουλεύουν για πέντε και δέκα ευρώ».

«Πριν από ένα χρόνο δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα hot spot για τους πρόσφυγες. Σε νησιά σαν την Λέσβο, οι καταυλισμοί μοιάζουν σαν φυλακές. Από τότε που πέθαναν τρεις μετανάστες τον περασμένο Ιανουάριο η ατμόσφαιρα έχει χειροτερεύσει», γράφει το Spiegel.

Ακέραια ευθύνη για όλα αυτά τα αίσχη φέρει η ανθελληνική κυβέρνηση που άνοιξε τις πύλες εισόδου της χώρας για να έρθουν οι αλλοδαποί λαθρομετανάστες και να δημιουργήσουν γκέτο εγκληματικότητας μέσα στην Πατρίδα μας!