Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΕΚΤΟΠΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ - Η ΜΠΙΖΝΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

Το μέτωπο των «λαθρομεταναστών» ή «οικονομικών μεταναστών» είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα για το οποίο υπάρχει τρόπος να αναστρέψουμε την εγκληματική πολιτική των δουλεμπόρων.

Αρχίζοντας από το όνομα, μιλούμε για «στρατηγικά εκτοπισμένους πληθυσμούς».
Οι σύγχρονοι γεωπολιτικοί δουλέμποροι κάνουν ακριβώς το ίδιο που έκαναν οι Τούρκοι και οι Ναζί σε πληθυσμούς κατακτημένων χωρών:
Εκτοπισμός σε μακρινές περιοχές για να μην εξεγείρονται και για να μένουν σε σύγκρουση με τους άλλους κατοίκους και οι δυο τους να μην εξεγείρονται κατά των Τούρκων ή να γενοκτονούνται από τους Ναζί.

Τότε τουλάχιστον οι εκτοπισμένοι δεν πλήρωναν τα έξοδα του εκτοπισμού τους, αλλά σήμερα οι συμμορίες του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος χρεώνουν το κάθε εκτοπισμένο θύμα τους με αρκετές χιλιάδες δολάρια.

Και τους εκτοπίζουν στην Ελλάδα κυρίως μέσω πολέμων, ταραχών, πείνας κλπ μέσα στις χώρες τους. Καταστρέφουν χώρες για να δημιουργήσουν βίαιες συνθήκες επιβίωσης, να εκτοπίσουν ανθρώπους από εκεί και να καταστρέψουν τις χώρες-στόχους όπως την Ελλάδα.

Οι στρατηγικά εκτοπισμένοι πληθυσμοί στην Ελλάδα αποτελούν βασική εφεδρεία για τις συμμορίες δουλεμπόρων και οικονομικών εγκληματιών, ώστε (μεταξύ άλλων) να διαμορφωθούν ως ομάδες κρούσης κατά των Ελλήνων όταν ξεσηκωθούμε εναντίον της τυραννίας που έχει εκτοξευθεί κατά της χώρας μας από τους δυτικούς «συμμάχους».

Αυτός είναι πολύ πιο πέρα από απλός ρατσισμός. Είναι οντολογικός ρατσισμός των δουλεμπόρων και των αυτοαποκαλούμενων «αντιρατσιστών» εναντίον αυτών των εκτοπισμένων ανθρώπων που τους χρησιμοποιούν ως αναλώσιμο «κρέας» και όχι ως ανθρώπινα όντα, με απώτερο σκοπό να τους φανατίσουν σε βαθμό που να γίνουν μηχανές επιβολής σε οτιδήποτε τους πουν.

Και φυσικά, κερδίζουν εκατομμύρια από την διακίνηση αυτών των ανθρώπων. Μόνο η τουρκική JITEM, Υπηρεσία Ασφαλείας της Αστυνομίας, έχει κερδίσει 15 δις ευρώ από τον μαζικό εκτοπισμό Ασιατών και Βορειοαφρικανών στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας.

Και στην Ελλάδα η βιομηχανία εκμετάλλευσής τους (από μεταφορά μεταλλικών αντικειμένων από τα σκουπίδια μέχρι τις διαδικασίες για άδεια παραμονής κλπ) έχει αποδώσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ τουλάχιστον στους «αντιρατσιστές» αγωνιστές.

Αυτό το όπλο των διεθνών δουλεμπορικών συμμοριών μπορούμε να το τρέψουμε εναντίον τους. Εκτός από το αυτονόητο, δηλαδή την δίωξη όσων έχουν κάνει ποινικά αδικήματα, την προώθηση των υπολοίπων πίσω στις χώρες από όπου ήρθαν, θα μπορούμε να τους παρέχουμε εκπαίδευση και επιμόρφωση για το τί τους έχουν κάνει, ποιοί τους το έχουν κάνει και πώς τους χρησιμοποιούν.
Αυτό να γίνει σε συνδυασμό με μόρφωση στις ελληνικές αξίες και ιδανικά και σε βασικές τέχνες και επιδεξιότητες για να μπορούν να ζήσουν στις χώρες τους και να χτίσουν ανθρώπινες κοινωνίες και ανθεκτικές σε εξωτερικές συμμορίες.

Να αναπτύξουν τις χώρες και οικογένειές τους και όχι να ξεριζωθούν και καταστραφούν αυτοί και οι χώρες τους όπως γίνεται τώρα.
Τα όπλα των συμμοριών θα τα μεταστρέψουμε κατά των συμμοριών μέσα στο διαχρονικό ελληνικό πνεύμα ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Αυτός είναι ο πραγματικός Αντιρατσισμός και όχι αυτά που βγάζουν οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» (που πλουτίζουν από το χρήμα διατήρησης των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα), οι οποίοι ουσιαστικά λειτουργούν υπέρ των δουλεμπορικών συμμοριών διατηρώντας τους εκτοπισμένους πληθυσμούς υπό τον έλεγχό τους.

Οι αυτοαποκαλούμενοι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» προσπαθούν να παγιώσουν και εγκαταστήσουν την ισχύ των δουλεμπόρων μέσω μόνιμης παραμονής των στρατηγικά εκτοπισμένων πληθυσμών στην Ελλάδα. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ρατσιστές που καταστρέφουν τους εκτοπισμένους, τις οικογένειές τους και τις χώρες τους. Και διατηρούν θεσμικά εκτρώματα στην Ε.Ε. όπως τη Συνθήκη «Δουβλίνο ΙΙ».

Η παροχή ιθαγένειας στα παιδιά των στρατηγικά εκτοπισμένων πληθυσμών χειροτερεύει την κατάσταση, διότι ενισχύει τα δουλεμπορικά δίκτυα να στέλνουν εκτοπισμένους. Οι γονείς έχουν την απόλυτη ευθύνη για τα παιδιά τους, και γνωρίζουν φυσικά ότι όταν έρχονται παράνομα και παραμένουν παράνομα, τα παιδιά τους θα γεννηθούν σε καθεστώς παρανομίας και αυτό είναι ευθύνη των γονέων και όχι της Ελλάδας.

Η ευθύνη των γονέων πρέπει να υπάρξει ως θεμέλιο της εξέτασης για πολιτική σχετικά με τα παιδιά των εκτοπισμένων-λαθρομεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και δεν έφυγαν από τη χώρα.
Η επιστροφή στις χώρες από όπου ήρθαν, να είναι προϋπόθεση για τη λήψη παροχών ή αναγνώρισης.
Επίσης οι γονείς των παιδιών να έχουν δώσει αναλυτικές πληροφορίες για το οργανωμένο έγκλημα των δουλεμπορικών δικτύων που τους εκτόπισαν στην Ελλάδα, διότι είναι αδιανόητο και προκλητικά παράνομο να δίνεις τέτοια εξαιρετική παροχή (ιθαγένεια παιδιών) σε άτομα που, με την μη συνεργασία τους, διατηρούν διεθνή δουλεμπορικά δίκτυα οργανωμένου εγκλήματος τα οποία εκτός των άλλων, στηρίζουν και το τουρκικό βαθύ κράτος και παρακράτος.

Η παροχή ιθαγένειας στα παιδιά να συνδεθεί ως παροχή ευνοϊκής μεταχείρισης για υποστήριξη της Δικαιοσύνης κατά των δουλεμπόρων και των δικτύων τους. Να γίνει επίσης αναλυτικός έλεγχος για πιθανή παράνομη ή ανθελληνική δράση των γονέων.

Για να εφαρμόσουμε όμως το «τα όπλα των δουλεμπόρων τα χρησιμοποιούμε εναντίον τους», τα παιδιά που θα λάβουν ιθαγένεια και είναι σε οικογένειες που επιστρέφουν στις χώρες από όπου ήρθαν, ουσιαστικά θα αποτελούν ελληνική μειονότητα σε εκείνες τις χώρες.
Σε συνδυασμό με την ελληνική μόρφωση και την κατάρτιση σε βασικές τέχνες και επιδεξιότητες, αυτοί θα μπορούν να παίξουν τον καθοριστικό ρόλο στις πατρίδες τους για να χτίσουν ανθρώπινες κοινωνίες ελευθερίας και προόδου.

Δηλαδή από ξεριζωμένα θύματα των δουλεμπόρων, η ελληνική κοινωνία θα μπορεί να τους κάνει «Έλληνες κατ’ απονομή» για να φέρουν ζωή και ελευθερία στις πατρίδες τους.
Αυτά μπορούν να συνδυαστούν με τη δημιουργία ελληνικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (μέχρι και τμημάτων σε Πανεπιστήμια), ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών (υπό τον συντονισμό της ΕΡΤ που θα ανασυσταθεί) όπου θα εργάζονται τουλάχιστον κάποιοι από τους «Έλληνες κατ’ απονομή».
Με αυτό τον τρόπο θα διατηρηθεί και θα αναπτυχθεί η πολιτιστική, κοινωνική και εργασιακή παροχή της Ελλάδας στα παιδιά των εκτοπισμένων ανθρώπων που βοήθησαν τη Δικαιοσύνη να εξουδετερώσει τα δουλεμπορικά δίκτυα.

Φυσικά, τα παιδιά θα μπορούν να έρχονται στην Ελλάδα όπως κάθε Έλληνας χωρίς βίζα κλπ.
Θα υλοποιηθεί το ελληνικό, ορθόδοξο «Εκεί που σπέρνει ο διάβολος, θερίζει ο Θεός»
Όλα αυτά μπορούν να χρηματοδοτηθούν, στον μεγαλύτερο βαθμό, από τις κατασχέσεις περιουσιών όλων όσων εμπλέκονται σε αυτά τα δουλεμπορικά δίκτυα.

Παράλληλα με τα παιδιά εκτοπισμένων μεταναστών που έλαβαν την παροχή «Έλληνες κατ’ απονομή» θα πρέπει να γίνει το αντίστροφο σε Έλληνες που συνεργάστηκαν και βοήθησαν τα δουλεμπορικά δίκτυα με οποιονδήποτε τρόπο, μέσω της αφαίρεσης της ελληνικής υπηκοότητας και της ιδιότητας του «Έλληνα».

Είναι ευρύτατα διαδεδομένη θέση στην ελληνική κοινωνία ιδίως μετά από την εποχή των Μνημονίων ότι πράξεις όπως η δουλεμπορία, συμμετοχή στην κατάλυση εθνικής κυριαρχίας από τα συμφέροντα γύρω από την Τρόικα, κλπ «δεν μπορεί να γίνονται από Έλληνες».

Η αφαίρεση της ιδιότητας του «Έλληνα» από τους συνεργάτες των δουλεμπορικών δικτύων που εκτόπισαν εκατομμύρια ανθρώπους στην Ελλάδα ως αποθηκευμένα εργαλεία κατά των Ελλήνων, θα είναι και πολιτικό μήνυμα ότι δεν θα γίνεται ανεκτή πια η εμπλοκή με δίκτυα οργανωμένου εγκλήματος.

Θα αποκαλυφθούν επίσης οι άνθρωποι των δουλεμπορικών δικτύων διότι θα αντιδράσουν κατά αυτού του πλάνου για τους στρατηγικά εκτοπισμένους πληθυσμούς.

Πολλές χώρες της Ε.Ε. (Βρετανία, Γαλλία, Ολλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία κλπ) και φυσικά οι ΗΠΑ έχουν τεράστιες ευθύνες απέναντι σε άλλες χώρες τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ασία, Λατινική Αμερική, Αφρική κλπ διότι ο πλούτος και η ανάπτυξή τους έγιναν μετά από μακραίωνη κατοχή των χωρών αυτών, στυγνή εκμετάλλευση και σχεδόν γενοκτονία των κατοίκων των χωρών ή στην καλύτερη περίπτωση με στυγνή δικτατορική κυριαρχία.

Η «πολιτισμένη» Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλαδή έχει εξαιρετικά βάρβαρο και απάνθρωπο παρελθόν, το οποίο δεν έχει σχέση με την Ελλάδα. Συνεπώς, είναι απαράδεκτο να βάζουν την Ελλάδα μέσα στα παλαιά τους αίσχη με το «επιχείρημα» ότι η Ευρώπη έχει ευθύνη απέναντι στους μετανάστες.


Η Ευρώπη δεν έχει συνολική ευθύνη. Ευθύνη έχουν κάποια κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (η οποία δεν είναι «Η Ευρώπη») που στο παρελθόν είχαν στυγνή αποικιοκρατική πολιτική εκμετάλλευσης κρατών.

Και η Ελλάδα δεν είναι ένα από αυτά τα κράτη αλλά πάντα ήταν θύμα τους….
του Αντώνη Μποσνακούδη*
* Δημοσιογράφος, συνεργάτης ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α.