Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

''ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΑΠΕΙΛΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑΙΜ ΕΛΓΑΝΤΟΥΡ!!


ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις εννιά το βράδυ όταν δύο Μπαγκλαντεσιανοί επιτέθηκαν κρατώντας ρόπαλα και μία σιδερένια πινακίδα σε παρέα ανηλίκων υπο την παρουσία του προέδρου της Μουσουλμανικής κοινότητας Ναίμ Ελγαντούρ έξω από το κατάστημά τους επί της οδού Παρασίου το οποίο λειτουργεί και ως παράνομο τζαμί.

Οι Μπαγκλαντεσιανοί πρόλαβαν να τραυματίσουν ελαφρά έναν ανήλικο στο χέρι κι ενώ τα παιδιά καλούσαν σε βοήθεια και αμύνθηκαν της επίθεσης.


Εκεί ο Ναίμ Ελγαντούρ απείλησε ότι ''θα κάνουμε αντίποινα στους Έλληνες για τα χτεσινά'', δηλαδή τη παρεμπόδιση όπως θεωρούν της προσευχής τους που έγινε παράνομα στη πλατεία Αττικής. Αλλά για ποιους Νόμους και ποιο Σύνταγμα μιλάμε όταν ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια και τους Νόμους και το Σύνταγμα...!

Στο σημείο κατέφτασαν περιπολικά που συνέλαβαν επ αυτοφώρο τους δύο άνδρες να κυνηγούν τους ανήλικους με τα ρόπαλα στα χέρια αλλά και τον Ελγαντούρ.

Παράλληλα μαζεύτηκαν κάτοικοι της περιοχής που τους ακολούθησαν στο τοπικό Α.Τ του Αγίου Παντελεήμονα όπου εκτιλίχθηκαν σκηνές έντασης με τους πραιτωριανούς της κατοχικής κυβέρνησης. Ο προκλητικός Ελγαντούρ είχε το θράσος να κάνει μύνηση στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν επ αυτοφόρο γιατί δήθεν δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους.

egersis