Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

«Η «λογική» των ηλιθίων… Οι αφίξεις λαθρομεταναστών συνεχίζονται στην «καθαρή» Αθήνα του Καμίνη και του Δένδια! Και το δούλεμα πάει σύννεφο»… (Φωτό)

afixeis

“Όλες οι φυλές εδώ… Η Κυβέρνηση έλυσε το οικονομικό πρόβλημα της χώρας!
Έσωσε τα ασφαλιστικά ταμεία, κόβοντας τις μικρό συντάξεις και τα επιδόματα!…

Έλυσαν το πρόβλημα της ανεργίας!… Οι νέοι μας σταμάτησαν να φεύγουν από την χώρα, ψάχνοντας αλλού την τύχη τους!…

Έσωσε τα νοσοκομεία βάζοντας φόρο 10 λεπτών στις τιμές των τσιγάρων!..

Τα σχολεία λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα, χωρίς κανένα.. κενό!…

Έλυσαν το πρόβλημα κάποιων περιοχών του κέντρου της Αθήνας, που έχουν «βουλιάξει» από παράνομους μετανάστες – κυρίως μαύρου χρώματος – όπως η πλατεία Κολιάτσου που γεννήθηκα και εξακολουθώ να ζω!..

Λένε ότι καθάρισαν την περιοχή από την διακίνηση ναρκωτικών, από τις μαύρες πόρνες και τους νταβατζήδες τους, από τα υπόγεια παράνομα τζαμιά, από τα κάθε είδους μαγαζιά που άλλα δείχνουν στις βιτρίνες και άλλα γίνονται στα υπόγεια τους!…”

afixeis3
Νέες αφίξεις…

Όπως γράφει στο κείμενο και στις φωτογραφίες που παρέδωσε ο Δημήτρης Κραουνάκης στο Olympia, μάλιστα ο κ. Καμίνης, “ο απερχόμενος δήμαρχος της Αθήνας υπερηφανεύεται ότι αυτός.. «καθάρισε» το κέντρο και τις γειτονιές της Αθήνας!!…Ωραίο..ανέκδοτο!!

Και συνεχίζει…
Με άλλα λόγια, όλοι θέλουν τα μας πείσουν ότι ζούμε σε μια ευημερούσα χώρα, που όλα λειτουργούν άψογα μια και αυτοί έδωσαν λύσεις σε όλα μας τα προβλήματα!!…

Ηταν η… κατάλληλη στιγμή λοιπόν για να εφαρμόσουν ένα ακόμα – τελευταίο!! – νόμο…Αυτόν για το κάπνισμα στα καφενεία και τα μπαρ!!…Πρόστιμο 500 ευρώ στον καταστηματάρχη, 50ευρώ στον καπνιστή!…

Η αστυνομία – λες και δεν έχει τι άλλο να κάνει – μαζί με ανθρώπους της υγειονομικής υπηρεσίας, περιφέρονται μέρα νύχτα και επιβάλλουν πρόστιμα, λες και με αυτά θα σώσουν τον έρημο αυτό τόπο!..

Να σώσουν την υγεία μας από τις κακές συνέπειες του καπνού, θέλουν!…

Θέλουν το καλό μας οι άνθρωποι!!!

afixeis2
Και οι αφίξεις συνεχίζονται…

afixeis1


Βλέπεις φρόντισαν με τις πολιτικές τους να μας κάνουν να ζούμε ήρεμα – χωρίς αγχολυτικά – χωρίς ανασφάλεια για το αύριο!!.. Φρόντισαν να μας λύσουν όλα τα προβλήματα – που αυτοί οι ίδιοι είχαν δημιουργήσει – και τώρα τους νοιάζει μόνο η… καλή μας υγεία!!

Θες να πιεις ένα ποτό το βράδυ μήπως και ξεχάσεις και μπορέσεις να κοιμηθείς, απ όσα σε βασανίζουν – που αυτοί σου δημιούργησαν – αλλά σου απαγορεύουν να καπνίσεις ένα τσιγάρο…

Κάνει κακό!!! Ενοχλεί τον διπλανό σου, τον μη καπνιστή… Ποιό διπλανό;; Υπάρχει διπλανός;; Τα μαγαζιά – τουλάχιστον στην περιοχή που ζω – έχουν ρημάξει, το ένα μετά το άλλο κλείνουν και αυτοί αντί να φροντίσουν να βρουν λύση στα προβλήματα των επαγγελματιών, προσπαθούν με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο να τους κλείσουν μια ώρα αρχύτερα…

Αυτή είναι η… «λογική» των ηλιθίων, που έχουν το θράσος να μας ζητούν να τους ξανά ψηφίσουμε, για να μας… ξανά σώσουν!!!..

Κλείνοντας αφιερώνω στον δήμαρχο της Αθήνας οκτώ φωτογραφίες που αποδεικνύουν πόσο… «καλή» δουλειά έκανε, όπως λέει, εδώ στην πλατεία Κολιάτσου!! Την… «καθάρισε»!!!!”.

afixeis4
Διακίνηση ναρκωτικών.

afixeis5
Σκουπιδότοπος η βίλα Κλωναρίδη…

afixeis6
Και αυτό το ερείπιο στην οδό Αγ.Λαύρας στον Δήμο ανήκει….

afixeis7
Αυτή ήταν κάποτε η βίλα Δρακόπουλου, στην Πατησίων…

afixeis8
Καθημερινές εικόνες μιζέριας…