Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Συμμορία Αλβανών είχε κάνει "φύλλο και φτερό" σπίτια και αυτοκίνητα στον Αλμυρό και τα Γρεβενά

 Είχαν κάνει `φύλλο και φτερό` σπίτια και αυτοκίνητα στον Αλμυρό και τα Γρεβενά Ο λόγος για τρεις Αλβανούς, ηλικίας 31, 32 και 33 ετών.

 

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των κλοπών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση για ένοπλες ληστείες, κλοπές σε σπίτια, καθώς και σε οχήματα στους Αγίους Θεοδώρους Γρεβενών και στο Μαυρόλοφο Μαγνησίας.

Σε βάρος του 33χρονου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Κορίνθου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, για ληστεία με ανθρωποκτονία κατά συρροή και κατά συναυτουργία, για ληστεία κατά συρροή και κατά συναυτουργία και για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ σε βάρος του 32χρονου αλλοδαπού εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Κοζάνης για κλοπή και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.