Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

Γρεβενά: Συνελήφθη Αλβανός δραπέτης από την Τρίπολη ένα χρόνο μετά, ενώ γύρναγε απο ληστεία!


Από τις 21 Σεπτεμβρίου του 2012 αναζητούσαν οι αστυνομικές υπηρεσίες της Τρίπολης έναν 30χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή για κλοπές «κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια» και αντίσταση. Ενάμισι χρόνο μετά, συνελήφθη στα Γρεβενά!
 
Ο αναζητούμενος κακοποιός που εντοπίστηκε στο Φελλί Γρεβενών από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Ασφαλείας, είχε μαζί του έναν 29χρονο ομοεθνή του που βρισκόταν παράνομα στη χώρα και συνελήφθη και αυτός.
 
Ο ταξιδιωτικός σάκος που είχαν μαζί τους, ήταν γεμάτος με είδη καπνού, κάρτες κινητής τηλεφωνίας και δύο γυναικεία ρολόγια τα οποία σκόπευαν να πουλήσουν και, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ήταν κλεμμένα.
 
Οι δυο αλλοδαποί τα είχαν αρπάξει μαζί με 84 ευρώ σε κέρματα και ένα κινητό από δύο καφενεία τα οποία διέρρηξαν την περασμένη Κυριακή στην κοινότητα Κονισκό των Τρικάλων.
 
Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και οι δράστες ανακρίνονται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές πριν οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.