Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΟΜΟΕΘΝΗΣ ΤΟΥΣ ΞΑΛΑΦΡΩΝΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΤΑ

Βούλγαροι «νταήδες» προκάλεσαν επεισόδιο σε περιοχή των Σερρών απειλώντας με μαχαίρια Έλληνες με τους οποίους διαπληκτίστηκαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, αλλά δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς.

Μετά το επεισόδιο, οι δυο δράστες ηλικίας 50 και 48 χρόνων διέφυγαν με διαφορετικά αυτοκίνητα ακολουθώντας ο ένας τον άλλο. Όμως, οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που τους αναζητούσαν κατάφεραν να τους εντοπίσουν στην περιοχή της Ηράκλειας και να τους ακινητοποιήσουν.

Κατά την έρευνα που έγινε στα οχήματα που οδηγούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα δύο μαχαίρια που χρησιμοποίησαν κι έτσι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Σιδηροκάστρου, από το οποίο στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών που τους άσκησε δίωξη για απειλή και παράνομη οπλοκατοχή.
-----

Είχε... αδυναμία στο οινόπνευμα ένας 35χρονος Βούλγαρος που μπήκε ως πελάτης σε ένα σούπερ μάρκετ στην Καλαμάτα, αλλά δεν ήθελε και να πληρώσει για να την ικανοποιήσει!

Ο θόρυβος που έκαναν χτυπώντας μεταξύ τους τα μπουκάλια που είχε κρύψει στα ρούχα του, τον πρόδωσε!

Οι υπάλληλοι του καταστήματος κατάλαβαν αμέσως τι είχε κάνει και δεν τον άφησαν να φύγει, ενώ ταυτόχρονα ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν αμέσως, βρήκαν κρυμμένα κάτω από τη μπλούζα και το μπουφάν του αλλοδαπού τέσσερα μπουκάλια με διάφορα οινοπνευματώδη ποτά τα οποία επιστράφηκαν στον αρμόδιο υπάλληλο του σούπερ μάρκετ, ενώ ο 35χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτα