Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Πέρασαν τρία χρόνια από τον θάνατο των παλικαριών της ΔΙΑΣ στου Ρέντη (φωτο)


Τριετές μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως ψυχών των Ειδικών Φρουρών , Γιάννη Ευαγγελινέλη και  Γιωργο Σκυλογιάννη στο σημείο που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ εν ώρα καθήκοντος, απο αλλοδαπους εγκληματίες, τελέστηκε στις 18.30 από τον Όμιλο Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και το Σωματείο Ειδικών Φρουρών.


Το μοιραίο βράδυ
Το μακελειό στου Ρέντη με τους δύο νεκρούς αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και δύο σοβαρά τραυματίες συναδέλφους των θυμάτων είχε γίνει την 1η Μαρτίου.

Στον παράδρομο του Κηφισού στο ύψος της λαχαναγοράς του Ρέντη, ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου, μάρκας Volvo, στο οποίο επέβαιναν οι ληστές σταμάτησε απότομα και οι «δολοφόνοι» που ήταν μέσα άρχισαν να πυροβολούν με καλάσνικοφ και πιστόλι κατά των αστυνομικών.


Οι τέσσερις αστυνομικοί δέχτηκαν καταιγισμό πυρών πάνω στις μοτοσικλέτες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο στο κεφάλι, ένας στο στομάχι και ο τέταρτος στο γόνατο. Οι δύο υπέκυψαν σχεδόν αμέσως στα τραύματά τους. Δύο άλλοι αστυνομικοί από αυτούς που ακολουθούσαν τους μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ δέχτηκαν από μία σφαίρα στα κράνη χωρίς να τραυματιστούν, ενώ σε άλλους δύο οι σφαίρες σφηνώθηκαν στα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Συνελήφθη και τρίτος αλλοδαπός για τη δολοφονία των αστυνομικών της ΔΙΑΣ

 

Αυτός είναι ο τέταρτος φονιάς του Ρέντη

 

Συνελήφθη ο δολοφόνος των αστυνομικών στο Ρέντη που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ