Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Δολοφονικά χτυπήματα 3 λαθρομεταναστών σε φύλακα του Πανεπιστημίου Πατρών!

Του έστησαν καρτέρι τρία άτομα, τον χτυπούσαν και λίγο έλειψε να τον σκοτώσουν κιόλας. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΩΡΑ?

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΡΤΕΡΙ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΑΝΕΧΘΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ...!!!

Ο λόγος για τον φύλακα του πανεπιστημίου Πατρών Στέλιο Ιωαννίδη ο οποίος καταγγέλλει πως δέχθηκε χτυπήματα με λοστούς και σιδερογροθιές από έναν Μαροκινό λαθρομετανάστη και δύο Αλβανούς που όπως καταγγέλλει μένει παράνομα στο χώρο του πανεπιστημίου.


fylakas-panepistimiou-patras-1

Οι τρεις αλλοδαποί δράστες χτυπούσαν τον κ. Ιωαννίδη με λοστούς και κλωτσιές. Έστω και αν είναι εκπαιδευμένος δεν κατάφερε να αντιδράσει. Σήμερα το πρωί υπέβαλε μήνυση ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

fylakas-panepistimiou-patras-2

Σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr ο συγκεκριμένος Μαροκινός είχε παλαιότερα φυλακισθεί, είχε βρει καταφύγιο στο χώρο του πανεπιστημίου και αναζητούσε το αποφυλακιστήριό του. 

Είχαν όμως δημιουργηθεί και επεισόδια στο παρελθόν με τους φύλακες που προσπαθούσαν να τον απομακρύνουν από το χώρο, αφου είχαν σημειωθεί και μικροκλοπές. Οι εντάσεις ήταν συνεχείς μέχρι που φθάσαμε στο σημείο του ξυλοδαρμού του φύλακα.

fylakas-panepistimiou-patras-3