Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ....!!! ΤΩΡΑ... ΑΛΒΑΝΟΣ ΙΣΟΒΙΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ 46ΧΡΟΝΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ.


Αλβανός κρατούμενος ισοβίτης στις φυλακές Μαλανδρίνου, μαχαίρωσε πριν από λίγο στο λαιμό με αυτοσχέδιο μαχαίρι σωφρονιστικό υπάλληλο, ο οποίος εξέπνευσε στο χειρουργείο.

Τραγωδία σημειώθηκε πριν από λίγο στις φυλακές Μαλανδρίνου, καθώς λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι ένας Αλβανός ισοβίτης ονόματι Κ. Η., επιτέθηκε με μαχαίρι στον σωφρονιστικό υπάλληλο Γ. Τ. και τον μαχαίρωσε θανάσιμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κρατούμενος προσέγγισε τον σωφρονιστικό υπάλληλο και πατέρα δύο παιδιών τον μαχαίρωσε στον λαιμό με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.
Ο ισοβίτης φώναξε «δεν με αφήνετε να πάω να δω τη μάνα μου, θα πάρω τη ζωή ενός από εσάς» και μαχαίρωσε στο λαιμό τον 46χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο.
Στο άτυχο αρχιφύλακα προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ωστόσο το τραύμα που του είχε καταφέρει ο κακοποιός ήταν πολύ σοβαρό και ο 46χρονος, πατέρας δύο παιδιών, εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

Δείτε το βίντεο από το MEGA




ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.GR

Αλβανός ισοβίτης κρατούμενος στις φυλακές Μαλανδρίνου επιτέθηκε με μαχαίρι και έσφαξε 46χρονο υπαρχιφύλακα της εσωτερικής φρουράς του καταστήματος κράτησης ο οποίος υπέκυψε στα τραύματα του.
Η επίθεση έγινε την ώρα που έκλεινε η φυλακή το μεσημέρι. Αυτόπτες είπαν οτι την ώρα της επίθεσης ο δράστης φώναξε “θα πάρω τη ζωή ενός από εσάς”.
Νεώτερες πληροφορίες 14:35

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε επικοινωνία με σωφρονιστικούς υπαλλήλους ενημερώθηκε για το συμβάν. Ο Αλβανός φονιάς φέρεται να είναι ο ισοβίτης Ιλία Καρέλι. Την ώρα που έκλειναν τα κελιά ο μακελάρης έβγαλε ένα μαχαίρι και κατάφερε πολλαπλά τραύματα στον 46χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο ο οποίος ήταν παντρεμένος με 3 παιδιά με καταγωγή κατά τις πρώτες πληροφορίες από το Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας.
Σύμφωνα με τον αρχιφύλακα του Κορυδαλλού, Αντώνη Αραβαντινό, στην οικογένεια των συναδέρφων του επικρατεί θλίψη, θυμός και αναβρασμός: “Μας τελείωσαν, τους τα λέγαμε”, είπε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ο κ.Αραβαντινός.
Πάντως όπως σχολιάζουν κρατούμενοι αλλά και αστυνομικοί το συμβάν είναι εξαιρετικά περίεργο για τη μέρα που ο Αλβανός δολοφόνησε τον Έλληνα υπαρχιφύλακα και πως η υπόθεση θυμίζει πάλι τα περσινά γεγονότα με τη μανία Αλβανών κατά Ελλήνων και τους φονιάδες της συμμορίας του Κόλα. Ανεπισήμως ο Αλβανός σκότωσε γιατί “δεν του έδιναν άδεια”. Η υπόθεση έχει μεγάλο βάθος και τα πράγματα δεν πρέπει να είναι τόσο απλά.
Τραγική σύμπτωση; Από την περιοχή καταγόταν και ο  υπαρχιφύλακας Γιώργος Ανδριτσόπουλος(από τον Δαφνιά Μακρυνείας)ο οποίος δολοφονήθηκε από τη συμμορία Κόλα  στη Στερεά Ελλάδα και μετά από πρότερη «συνάντηση» με πυροσβέστες σε περιοχή της Φθιώτιδας στις 17 Ιουνίου, στο Δίστομο.
Ο άτυχος υπαρχιφύλακας Γιώργος Ανδριτσόπουλος πατέρας δύο παιδιών με την γυναίκα του να είναι έγκυος στο τρίτο, έχασε τη ζωή του όταν κατά τη διάρκεια έρευνας για τον εντοπισμό της συμμορίας των κακοποιών, οι αστυνομικοί χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Η πρώτη ομάδα η οποία αποτελούνταν από τρία άτομα, έπεσε σε ενέδρα από την συμμορία του Κόλα και παραδόθηκε, με τους κακοποιούς να παίρνουν όλο τον εξοπλισμό τους, καθώς και το αυτοκίνητο τους. Τη στιγμή που επιβιβάζονταν στο αυτοκίνητο, οι κακοποιοί είδαν και την δεύτερη ομάδα των δύο αστυνομικών στην οποία ήταν ο Ανδριτσόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις αστυνομικοί που είχαν παραδοθεί φώναξαν στους συναδέλφους τους ότι πρόκειται για ενέδρα όμως ήταν ήδη πολύ αργά. Ο Κόλα όπως αναφέρεται άνοιξε πυρ εναντίον τους, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 37χρονο υπαρχιφύλακα στον μηρό. Αργότερα το καλάσνικοφ του Κόλα που βρέθηκε στο σημείο της εξόντωσης του δεν έδειξε από τη βαλλιστική ότι ο Αλβανός ήταν ο δολοφόνος. Ήταν αυτό όμως το μοναδικό Κλάσνικοφ που χειριζόταν με δολοφονικό τρόπο ο μακελάρης;

 14:50:Κύκλοι του υπουργείου απαντώντας στις αιτιασεις ότι υπήρχε ενημέρωση για την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές έλεγαν πως παίρνουν όλα τα μέτρα με ελέγχους σε όλα τα Κατασυηματα Κράτησης
-θεσμοθετωντας φυλακή υψίστης ασφαλείας.
-Κάνοντας προσλήψεις προσωπικού
-Ενισχύοντας την ασφάλεια των φυλακών.
“Κανείς δεν θα εμποδίσει μια πολιτική ασφαλείας για τις φυλακές έλεγε η ίδια πηγή.

Πάντως μετά την δραματική εξέλιξη αποδεικνύεται πόσο ανίκανος είναι ο νυν υπουργός Δικαιοσύνης.