Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο Πακιστανός βιαστής του Ρεθύμνου. Έτσι ξεπλήρωσε την ελληνική φιλοξενία και θα τον ταίζουμε τώρα κιόλας..

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο βιαστής του ΡεθύμνουΜε την ομόφωνη γνώμη του εισαγγελέα και του ανακριτή προφυλακίστηκε ο 30χρονος Πακιστανός που φέρεται να βίασε και να αποπειράθηκε να σκοτώσει μια 46χρονη γυναίκα την Κυριακή στο Ρέθυμνο.

 

Όπως διαβάζουμε στο cretapost, ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό.

Η γυναίκα έχει αναγνωρίσει τον άνδρα, ως το δράστη που την πέτυχε σε ερημική τοποθεσία, ενώ εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της και με τη χρήση βίας την έβαλε σε αυτοκίνητο και τη βίασε, ενώ στην προσπάθειά της να αντισταθεί, η γυναίκα δέχτηκε βάναυσα χτυπήματα από τον άνδρα, ο οποίος της έκλεισε τη μύτη και το στόμα ενώ ταυτόχρονα της χτυπούσε το κεφάλι στο έδαφος.

Η παθούσα εκμεταλλευόμενη στιγμιαία απόσπαση προσοχής του δράστη, κατάφερε να ξεφύγει και ειδοποίησε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου. Άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη, ο οποίος αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από την παθούσα, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Η 46χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αλλά με βαριά τραύματα, ενώ η αστυνομία (ΟΠΚΕ Ρεθύμνου) συνέλαβε τον 30χρονο.