Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΔΥΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΞΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ...

Συνελήφθησαν χθες δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 41 ετών, για έξι περιπτώσεις διαρρήξεων σε σπίτια στις Σέρρες, οι οποίες διαπράχθηκαν σε μία ημέρα!

Εις βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος ενός άγνωστου συνεργού τους που δεν συνελήφθη και αναζητείται.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκαν άλλες τρεις περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών σε σπίτια οι οποίες έγιναν το χρονικό διάστημα από 10 έως 17 Ιουνίου 2013 στην πόλη των Σερρών.

Ειδικότερα, στις Σέρρες, χθες το μεσημέρι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο 41χρονοι, διότι ενεργώντας από κοινού, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, τις πρωινές ώρες της 1ης Ιουλίου 2013, εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών από τις οικίες τους και με τη μέθοδο θραύσης του μύλου της κλειδαριάς, διέρρηξαν έξι σπίτια και αφαίρεσαν χρυσαφικά αξίας 1.000 ευρώ περίπου, το χρηματικό ποσό των 11 ευρώ, χρυσαφικά αξίας 600 ευρώ περίπου, χρηματικό ποσό 50 ευρώ και ένα ρολόι αξίας 100 ευρώ.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί η συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

 Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
zougla.gr