Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΚΑΡΔΙΤΣΑ : ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΣΑΝΤΑΚΙΑΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΕΚΛΕΒΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!!


Αναρωτιούνται πολλοί γιατί τώρα με την κρίση δε μας αδειάζουν τη γωνιά οι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες», που έχουν πλημμυρίσει την πατρίδα μας.

Και τους απαντάμε: κορόιδα είναι; Που αλλού θα ρημάζουν τον τόπο και –ακόμα κι αν κάποια στιγμή συλληφθούν- θα παραμένουν ουσιαστικά ατιμώρητοι; 

Χθες, λοιπόν, στην Καρδίτσα συνελήφθη 23χρονος «κατατρεγμένος κ.τ.λ.» από την Αλβανία, ο οποίος είχε βάλει στο μάτι τις τσάντες ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελληνίδων. Μέχρι τη στιγμή της σύλληψής του είχε πραγματοποιήσει έξι (6) αρπαγές τσαντών από μια 74χρονη, μια 66χρονη, μια 83χρονη, μια 69χρονη και μια 72χρονη. 

Η 6η και φαρμακερή κλοπή έγινε προχθές, όταν κινούμενος με ποδήλατο (!!!), πλησίασε 58χρονη Ελληνίδα, της άρπαξε την τσάντα, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των ενενήντα (90) ευρώ, ένα (1) κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα και διέφυγε, αλλά… ατύχησε και λίγο παρακάτω συνελήφθη.

Να τον χαίρονται, λοιπόν, οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού, και να τον γνωρίσουν και στις μανάδες τους, να τις… νοικοκυρέψει! -