Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Δωρεάν ΟΑΚΑ και ΣΕΦ στους μουσουλμάνους - λαθρομετανάστες και μη!! - για το φετινό Ραμαζάνι



Δύο χώροι στην Αθήνα δίνονται δωρεάν στους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες για να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα κατά την εορτή της ισλαμικής θρησκείας του Ραμαζανιού.

Η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων, μετά από σύσκεψη που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι των συναρμόδιων υπουργείων (Εσωτερικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη), αποφάσισε στο πλαίσιο του σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του ανθρώπου, και ανακοίνωσε πως θα παραχωρηθούν δωρεάν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) και το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ) για να προσευχηθούν οι μουσουλμάνοι (λαθρομετανάστες και μη!!)

Βέβαια οι χώροι αυτοί έχουν χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν για τον ίδιο σκοπό.
Η απόφαση δίνει την δυνατότητα στις ενδιαφερόμενες οργανώσεις ή σωματεία που επιθυμούν να κάνουν χρήση των χώρων αυτών, να καταθέσουν εγγράφως στα διοικητικά συμβούλια των δύο σταδίων τις αιτήσεις τους μέχρι τις 22 Ιουλίου 2013.

Επιπλέον οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις ή σωματεία περιοχών της χώρας, όπου δεν έχουν προβλεφθεί χώροι προσευχής για μουσουλμάνους, καλούνται να απευθυνθούν στους κατά τόπους δήμους(!).

Όλα αυτά την ίδια μέρα που έγινε η δημοπράτηση για την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα. Το όλο σκηνικό βέβαια σχεδιάσθηκε από την συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, οι οποίοι θα παρουσιάσουν στους διεθνείς τους εταίρους, την ανέγερση του τζαμιού ως «χτύπημα κατά του ρατσισμού» της ελληνικής κοινωνίας.

Την ίδια ώρα που χαιδεύουν τα αυτάκια των λαθρομεταναστών, κλείνουν σχολές και ΕΠΑΣ, καταργούν ειδικότητες και εκπαιδευτικούς, απολύουν νοσηλευτικό προσωπικό και άλλες 30,000 άτομα ΕΛΛΗΝΕΣ είναι έτοιμοι για τον δρόμο της ανεργίας....

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΙΑ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ????