Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΝΕΑ ΑΓΡΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΣΕ 29ΧΡΟΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ-ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΚΑΡΤΕΡΙ ΣΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ

Σκηνικό τρόμου το οποίο αποτελεί ριμέικ αλλά με ευτυχώς αίσια κατάληξη της περσινής υπόθεσης της 22ας Ιουλίου 2012, όταν σε βραχώδη περιοχή στην «Χρυσή Ακτή» της Πάρου ενήλικο τέρας από το Πακιστάν τσάκισε στα βράχια την 16χρονη Μυρτώ, εξελίχθηκε πάλι στην ευρύτερη τουριστική περιοχή.

Η αστυνομία Νοτίου Αιγαίου με έδρα τη Σύρο αποπειράθηκε να υποβαθμίσει το περιστατικό, όμως αναγνώστης, μας αποκάλυψε σημεία και τέρατα με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στην ανατριχιαστική αλήθεια.

«Ασελγείς πράξεις

Την 27-6-2013/13.00 στην Πάρο, συνελήφθη 28χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί με ασελγείς πράξεις προσέβαλε την γενετήσια αξιοπρέπεια 29χρονης ημεδαπής, λουόμενης σε παραλία του νησιού». Αυτό ήταν το λιτό ανακοινωθέν της τοπικής αστυνομίας. Εξελίχθηκαν όμως έτσι τα περιστατικά;

Σύμφωνα με την καταγγελία που δεχθήκαμε πράγματι εκείνη τη μέρα η 29χρονη καθηγήτρια με το φίλο της πήγαν στην περιοχή Φιλίζι της Πάρου(Σάντα Μαρία)για να κάνουν μπάνιο και να διασκεδάσουν. Την ώρα που ο φίλος της απομακρύνθηκε για να πάει να ψωνίσει, 28χρονος Βούλγαρος την πλησίασε με άγριες διαθέσεις αλλά με παραπειστικό τρόπο. Αιφνιδιαστικά κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά της εκσπερματώνοντας ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας χύμηξε να βιάσει την κοπέλα. Το 29χρονο θύμα άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Γύρω της συγκεντρώθηκαν λουόμενοι και ο φίλος της και κυνήγησαν τον δράστη. Ο Βούλγαρος εντοπίστηκε στην περιοχή Αμπελάς την ώρα που είχε πέσει στη θάλασσα και προσπαθούσε να προσεγγίσει βάρκα για να διαφύγει. Κατά την καταγγελία, ντόπιοι εγκλώβισαν τον δράστη και ύστερα ήρθε η αστυνομία και τον συνέλαβε.

Το περιστατικό δεν τελείωσε εκεί. Λίγες ώρες αργότερα μας καταγγέλθηκε ότι ο αρραβωνιαστικός της καθηγήτριας έπεσε σε καρτέρι συμπατριωτών του δράστη οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν άγρια για αντεκδίκηση. Το θύμα για να αμυνθεί χρησιμοποίησε το κλειδί του αυτοκινήτου του(χρώματος μπορντό που ο αριθμός κυκλοφορίας λήγει σε 5, εαν τα στοιχεία αυτά λένε κάτι στις τοπικές αρχές)το οποίο κάρφωσε στο σώμα ενός από τους επιτιθέμενους.

Όποιος έχει περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν να αποστείλει μήνυμα. Εκεί φθάσαμε. Να "επικηρήττουμε" διαδικτυακά τους παλιανθρώπους.