Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Αλλοδαπός ληστής πυροβόλησε Έλληνα στον Άγιο Παντελεήμονα! Σε αφασία το κράτος - ΒΙΝΤΕΟ


Αλλοδαπός ληστής πυροβόλησε Έλληνα στον Άγιο Παντελεήμονα! Σε αφασία το κράτος - ΒΙΝΤΕΟΤην ώρα που ο επικίνδυνος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ κάνει διακοπές στην Αγγλία και δίνει συνεντεύξεις στο BBC για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, οι Έλληνες πολίτες πυροβολούνται εν ψυχρώ από ξένους δολοφόνους.

Σήμερα στις 8.30μμ στον Άγιο Παντελεήμονα, άτυχος συμπολίτης μας δέχτηκε τα πυρά αλλοδαπού εγκληματία.

Ο 30χρονος Έλληνας ήταν πελάτης του μίνι μάρκετ και τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς όταν προσπάθησε να εμποδίσει τον ληστή.

Αναλυτικότερα, ήταν περίπου 20:30 όταν ένα άτομο εισέβαλε με όπλο σε μίνι μάρκετ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Βόδα και Ολυμπίας στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Αφού άρπαξε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό πήγε να διαφύγει.  

Ένας 30χρονος Έλληνας που ήταν πελάτης στο μίνι μάρκετ προσπάθησε να τον εμποδίσει με αποτέλεσμα ο ληστής να σηκώσει το όπλο και  να πυροβολήσει. Ο 30χρονος τραυματίστηκε στο χέρι και στο πόδι και μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό όπου σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι ξένοι εγκληματίες αλωνίζουν σε ολόκληρη την επικράτεια και το άθλιο μνημονιακό κράτος είναι στην κυριολεξία ανύπαρκτο. Θα έρθει όμως η μέρα που θα πληρώσουν και οι ξένοι δολοφόνοι και όσοι τους φόρτωσαν στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα: