Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΛΒΑΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΒΟΥΤΑΓΑΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Χρυσές δουλειές με τις ξένες τσέπες και τα ξένα πορτοφόλια φαίνεται ότι έκανε μία Αλβανίδα και ένας Πακιστανός στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το prismanews, το ζευγάρι είχε προλάβει μέσα σε ένα μόλις πρωινό να διαπράξει τέσσερις κλοπές.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, συνελήφθησαν, χθες (16.07.2013) το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς των Α’ & Β’ Αστυνομικών Τμημάτων Ηρακλείου, 41χρονη αλλοδαπή υπήκοος Αλβανίας και 43χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, χθες (16.07.2013) το πρωί, σε περιοχή του Ηρακλείου, οι συλληφθέντες, αφαίρεσαν από 64χρονο ημεδαπό, το χρηματικό ποσό των εκατόν πενήντα (150) ευρώ. Η πράξη τους έγινε αντιληπτή και συνελήφθησαν άμεσα από προστρέξαντες αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι η 41χρονη και ο 43χρονος, ενεργώντας από κοινού, σε προγενέστερο χρόνο, χθες το πρωί είχαν αφαιρέσει :

Πορτοφόλι από 76χρονο ημεδαπό, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των διακοσίων ογδόντα πέντε (285) ευρώ και προσωπικά του έγγραφα,


Πορτοφόλι, από 66χρονη ημεδαπή, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των ογδόντα πέντε (85) ευρώ και

Από 66χρονο, πορτοφόλι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των πενήντα (50) ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.