Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ "ΤΙΤΙ" ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΑΝΑΖΗΤΑ Η ΕΛ.ΑΣ. ΒΙΑΣΜΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΕΣ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


titi1Και με μια άλλη συμμορία Αλβανών με καλάσνικοφ ασχολείται η ΕΛ.ΑΣ, εκτός από την έρευνα για τον εντοπισμό του Κούπα και την εξουδετέρωση του μακελάρη Μάριον Κόλα. 

Από την εν λόγω συμμορία με τα καλάσνικοφ, μερικά μέλη έχουν συλληφθεί, αλλά ο ο αρχηγός τους με το όνομα "Τίτι" συνεχίζει ακόμη την εγκληματική του δράση αφού παραμένει ελεύθερος.

Το ίδιο και τα πρωτοπαλίκαρά του.

Να σημειώσουμε ότι η συμμορία του «Τίτι», είχε διαπράξει από το 2009 μέχρι το 2012 σειρά εγκλημάτων, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι οι Αλβανοί κακοποιοί έχουν πραγματοποιήσει πάνω από εβδομήντα ένοπλες ληστείες σε καταστήματα και σπίτια, βιασμούς γυναικών και επτά ένοπλες συμπλοκές με τους αστυνομικούς, καθώς και μια δολοφονία ενός 30χρονου άνδρα από την Καισαριανή το 2010.

Ποιος είναι ο «Τίτι»
Ο φερόμενος ως αρχηγός της συμμορίας, είναι ένας 26χρονος Αλβανός γνωστός με το ψευδώνυμο «Τίτι».

Πρόκειται για έναν ιδιαιτέρως σκληρό και αδίστακτο εγκληματία, ο οποίος φέρεται να είναι ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του 30χρονου άνδρα στην Καισαριανή το 2010, αναφέρει η Espresso. Τότε, ο «Τίτι» φέρεται να είχε δολοφονήσει τον άτυχο άνδρα επειδή αντέδρασε στην κλοπή του αυτοκινήτου του. Παράλληλα, ο Αλβανός κακοποιός κατηγορείται και για διαρρήξεις και κλοπές, αλλά και για τον βιασμό της συζύγου ενός ξένου διπλωμάτη, στο σπίτι του οποίου εισέβαλε.

Το χαρακτηριστικό του αρχηγού της εγκληματικής ομάδας, είναι ένα τατουάζ το οποίο έχει στο αριστερό του χέρι, το οποίο ξεκινά από τον καρπό και καταλήγει στον ώμο. Αυτό το τατουάζ έχει αναγνωρισθεί σε αρκετές εγκληματικές ενέργειες και έχει ταυτοποιηθεί ότι ανήκει στον «Τίτι».

Η αστυνομία, είχε φτάσει κοντά στη σύλληψη του Αλβανού κακοποιού, αλλά εκείνος το αντιλήφθηκε και κρύφτηκε για ένα διάστημα στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου, μέχρι που διέφυγε στην Αλβανία μαζί με τα δύο πρωτοπαλίκαρα του. Στη γείτονα χώρα, ο «Τίτι» δεν ξέχασε το παρελθόν του και κατέφυγε σε σειρά ληστρικών επιθέσεων, με αποτέλεσμα να είναι καταζητούμενος πλέον και από τις ελληνικές και από τις αλβανικές αρχές.

Τα πρωτοπαλίκαρα του, διέφυγαν επίσης στην Αλβανία με τον έναν να έχει ήδη συλληφθεί, ενώ ο άλλος αποφάσισε να επενδύσει τα χρήματα που «εξοικονόμησε» και άνοιξε ένα μεγάλο μανάβικο με τον πατέρα του και εισάγει προϊόντα από την Ελλάδα.