Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Σύλληψη τριών Βουλγάρων για κλοπές και απόπειρα ανθρωποκτονίας


sillipsi-voulgarwnΣυνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Καλλιθέα Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, τρεις Βούλγαροι, δύο άνδρες, ηλικίας 32 και 36 ετών αντίστοιχα, καθώς και μία γυναίκα, ηλικίας 32 ετών, για απόπειρα ληστείας και παράβαση της Νομοθεσίας για τα όπλα. 

Ειδικότερα, οι ανωτέρω, χθες το πρωί, στην Καλλιθέα Μεσσηνίας, αφού πήγαν σε αγρόκτημα, αφαίρεσαν μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία στη συνέχεια φόρτωσαν σε όχημα, όμως έγιναν αντιληπτοί από τους ημεδαπούς ιδιοκτήτες του αγροκτήματος.

Η 32χρονη με τη χρήση ενός γεωργικού εργαλείου-δρεπάνι, προσπάθησε να επιτεθεί στους ιδιοκτήτες, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει και συνελήφθη, μαζί με τους ομοεθνείς της, μετά από άμεση επέμβαση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου.

Τα μεταλλικά αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε το γεωργικό εργαλείο (δρεπάνι), ως μέσο τέλεσης αξιόποινης πράξης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου, για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα .