Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Φθιώτιδα: ''Τέρας'' από την Βουλγαρία ο δολοφόνος δύο ηλικιωμένων γυναικών στην Λοκρίδα!

27χρονος Βούλγαρος-ανθρωπόμορφο τέρας μαζί με τους συνεργούς του, δολοφόνησαν τις δυο γιαγιάδες στην Λοκρίδα, συγκεκριμένα τη μια ηλικιωμένη την καταπλάκωσαν με το στρώμα και πέθανε από ασφυξία, ενώ την άλλη τη σκότωσαν χτυπώντας την άγρια στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα! 

Πρόκειται για έναν 27χρονο Βούλγαρο, που διέμενε στις Λιβανάτες Φθιώτιδας και τώρα τον αναζητούν.

Οι δυο δολοφονίες των ηλικιωμένων γυναικών είχαν κίνητρο την ληστεία και έγιναν μέσα σε μια εβδομάδα στην περιοχή της Λοκρίδας, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.

Η πρώτη έγινε στις 24 Φεβρουαρίου στη Τραγάνα. Η 77χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή δεμένη χειροπόδαρα με καλώδιο και καταπλακωμένη με ένα στρώμα
Η δεύτερη ληστεία μετά φόνου έγινε την 1η Μαρτίου στο Μώλο. Η 78χρονη γριούλα, η οποία έμενε επίσης μόνη της, βρέθηκε νεκρή στο κρεββάτι της δεμένη πισθάγκωνα και χτυπημένη άγρια στο πρόσωπο και σε όλο της το σώμα.

Σύμφωνα με το lamiareport οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών από την προανακριτική έρευνα που έκαναν και από τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρήκαν και στα δυο σπίτια κατάφεραν να ταυτοποιήσουν ως δράστη έναν 27χρονο Βούλγαρο, που προσωρινά διέμενε στις Λιβανάτες Φθιώτιδας.

Όπως προέκυψε από τα ευρήματα και την έρευνα των αστυνομικών ο 77χρονη στη Τραγάνα πέθανε από ασφυξία, ενώ η 78χρονη στο Μώλο πέθανε από τα χτυπήματα στο κεφάλι, που της προκάλεσαν οι αδίστακτοι ληστές και δολοφόνοι.

Ο 27χρονος Βούλγαρος έχει εξαφανιστεί και αναζητείται, ενώ οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και τους συνεργούς του 27χρονου, καθώς επίσης εάν εμπλέκεται και σε άλλες ληστείες στην περιοχή της Λοκρίδας ή και αλλού.