Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ Η ΕΛ.ΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ.. Συλλήψεις αλβανών λαθρομεταναστών και αυτών που τους απασχολούσαν παράνομα.


allodapoiypiroΕπιχείρηση «σκούπα» της αστυνομίας-Μπαράζ συλλήψεων στην Ήπειρο!

Στο στόχαστρο Αλβανοί παράνομοι μετανάστες, που εργάζονται σε κτηνοτροφικές μονάδες! Το θέμα είναι για γέλια και για κλάματα‼‼

Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο σε αγροτικές περιοχές των Νομών Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, δέκα άτομα (τέσσερις ημεδαποί και έξι αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας), για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης απασχόλησης αλλοδαπών και παράνομης εισόδου στη χώρα.

Αναλυτικότερα κατά τους αστυνομικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν :
-53χρονος στο Γκρίμποβο Ιωαννίνων, διότι απασχολούσε παράνομα σε αγροτικές εργασίες σε στάνη, έναν 25χρονο Αλβανό, ο οποίος εισήλθε και διέμενε παράνομα στη χώρα.
-45χρονος στα Κούρεντα Ιωαννίνων, ο οποίος , ως ιδιοκτήτης στάνης, απασχολούσε παράνομα σε αγροτικές εργασίες 27χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, χωρίς αυτός να κατέχει την απαιτούμενη άδεια παραμονής για εργασία στη χώρα.
-48χρονος στο Βουτσαρά Ιωαννίνων, ο οποίος σε στάνη απασχολούσε παράνομα σε κτηνοτροφικές εργασίες 22χρονο Αλβανό, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.
-45χρονη στην Ελαταριά Θεσπρωτίας, η οποία απασχολούσε παράνομα έναν 39χρονο υπήκοο Αλβανίας, σε μονάδα εκτροφής βοοειδών, διευκολύνοντας έτσι την παραμονή του στη χώρα.
-δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29 και 47 ετών στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας, οι οποίοι δούλευαν παράνομα ως βοσκοί αιγοπροβάτων σε στάνη, ιδιοκτησίας 78χρονου, ο οποίος αναζητείται.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στις κατά τόπους Εισαγγελικές Αρχές.