Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Έπιασαν έναν Αλβανό για τη δολοφονία υπαλλήλου βενζινάδικου στο Δομοκό! Ήταν μέλος εγκληματικής ομάδας αλβανών

Ο 28χρονος Αλβανός, ήταν κρατούμενος του Καταστήματος Κράτησης Κορίνθου και αναζητείτο από 14 Μαΐου 2012, όταν και δεν επέστρεψε ύστερα από εξαήμερη τακτική άδεια!

 

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στην Κόρινθο, καθώς φέρεται να συμμετείχε στη ληστεία, με τον θανάσιμο τραυματισμό του 45χρονου υπαλλήλου, σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Δομοκό Φθιώτιδας, το Δεκέμβριο του 2012.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 28χρονος Αλβανός, ήταν μέλος τετραμελούς εγκληματικής ομάδας αλλοδαπών, που είχε κάνει ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας

Σε βάρος του 28χρονου, είχε σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.
Σε παλαιά εγκαταλειμμένη αποθήκη, στην οποία έμενε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

Ένα πολεμικό όπλο «Καλάσνικοφ».
Δύο γεμιστήρες πολεμικού όπλου.
54 φυσίγγια, διαφόρων τύπων.
Ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο είχε αφαιρεθεί την 9-2-2013, ύστερα από ληστεία στην Αρκίτσα Φθιώτιδας.
Διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια, κουκούλες, κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Επιπλέον κατά την αστυνομική επιχείρηση, βρέθηκε ένα φορτηγό, το οποίο, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε κλέψει ο 28χρονος, χθες από τη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας, μαζί με δύο συμπατριώτες του, ηλικίας 43 και 23 ετών αντίστοιχα.

Ο 28χρονος, είχε συλληφθεί την 17-2-2010 και ήταν κρατούμενος του Καταστήματος Κράτησης Κορίνθου, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης πέντε ετών και εννέα μηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται το προανακριτικό έργο από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους σε παρόμοια αδικήματα.


ΣΧΟΛΙΟ : ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ?  ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ "ΑΔΕΙΕΣ" ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΕΣΗ!