Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

"Την κόρη μου την απήγαγε ο 19χρονος Αλβανός και της έδωσε ναρκωτικά" - Το ξέσπασμα του πατέρα της ανήλικης Κατερίνας

"Το παιδί έχει εγκαύματα στα χέρια και την πλάτη" καταγγέλει o Συμεών Ιορδανίδης, πατέρας της Κατερίνας που είχε εξαφανιστεί από την Αργυρούπολη και βρέθηκε χθες. Για την υπόθεση συνελήφθη ενας 19χρονος αλβανός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εκούσια απαγωγή και αρπαγή 17χρονης ανήλικης.

Η 17χρονη Κατερίνα είχε εξαφανιστεί στις 18/6/2013 από το σπίτι της στην Αργυρούπολη. Αμέσως οι αρχές σήμαναν συναγερμό και εκδόθηκε σήμα Amper Alert από το "Χαμόγελο του παιδιού" για τον εντοπισμό της.

Χθες ευτυχώς η ανήλικη Κατερίνα βρέθηκε ενώ συνελήφθη ένας 19χρονος από την Αλβανία με την κατηγορία της εκούσιας απαγωγής και της αρπαγής 17χρονης ανήλικης. Συνελήφθησαν επίσης οι γονείς του 19χρονου, για υποστήριξη εκούσιας διαφυγής ανήλικης και άμεση συνέργεια σε εκούσια απαγωγή.

Ομως τα προβλήματα για την οικογένεια Ιορδανίδη δε σταματούν εδώ καθώς ο πατέρας της 17χρονης καταγγέλει πως το παιδί του έχει εγκαύματα στα χέρια και ενώ υποστηρίζει πως ο 19χρονος της έδωσε και ναρκωτικά.

"ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΗΓΑΓΑΝ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ
Οπως δήλωσε στο Newsit o Συμεών Ιορδανίδης "την κόρμη την απήγαγαν. Εμείς δηλώσαμε την εξαφάνιση μήπως και γύριζαν το παιδί αλλά η γονείς του 19χρονου δεν γύρισαν το παιδί ποτέ με αποτέλεσμα να ισχυρίζονται οτι ψάχνουν και να αποκρύβουν από την αλήθεια από τις αρχές. Από εκεί και πέρα υπέβαλα μήνυση για απαγωγή ανηλίκου".

"ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ"
"Αυτή τη στιγμή το παιδί έχει εγκαύματα στα χέρια και το δεξί και το αριστερό με το αρχικό γράμμα Μ του 19χρονου και έχει έγκαυμα σαν τατουάζ και στην πλάτη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά επειδή το πήγαινε το παιδί και μέσα σε παρέες με Αλβανούς και Πακιστανούς, της έδωσαν και κάπνισε μπάφα, εγώ δεν ήξερα οτι το μπάφα είναι ναρκωτικό, αυτό μου το είπε το παιδί" καταγγέλει ο κύριος Ιορδανίδης.

"ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Ο 19ΧΡΟΝΟΣ"
"Aπό εκεί και πέρα αυτό που ξέρω εγώ είναι οτι ο 19χρονος αφέθηκε ελεύθερος μεχρι τη δικάσιμο που ορίστηκε για τις 15/7/2013 και ενώ αφησα ανοιχτό το τηλέφωνο της κόρης μου για να επικοινωνεί η αστυνομία, είχα 3 κλήσεις από Πακιστανούς οι οποίοι μου έλεγαν "θέλουμε την Κατερίνα". Στις 12.10 το βράδυ πήρε ο 19χρονος Αλβανός απαγωγέας και του ειπα "τι θέλεις εσύ και παίρνεις τηλέφωνο και ενοχλείς το σπίτι μου και την οικογένεια μου;" και λέει αυτός "θέλω την Κατερίνα" και του απάντησα "δεν έχεις καμία δουλειά με την Κατερίνα, αυτά θα τα λύσουμε στο δικαστήριο". Είχε το θράσος να πάρει τηλέφωνο και να ζητάει το παιδί μου. Εγώ ενημέρωσα την αστυνομία" λέει ο πατέρας της Κατέρινας.


"ΖΩ ΕΝΑΝ ΓΟΛΓΟΘΑ"
Ζω έναν γολγοθά από τον οποίο κοιτάω να διαφυλάξω την κόρη μου μέχρι να ενηλικιωθεί, ως πατέρας και ως μάνα, κάνω αυτό που έχω υποχρέωση να κάνω. Εγώ είπα στο παιδί μου οτι πρέπει να τελειώσει το σχολείο της, να τελειώσει την κομμωτική επειδή θέλει να γίνει κομμώτρια και μετά να της ανοίξω ένα μαγαζάκι και να φτιάξει τη ζωή της.
Αλλά με απειλές και τρομοκρατικές ενέργειες του υπήκοου Αλβανού που επιμένει να κατακτήσει κάτι που δεν είναι δικό του και δε σέβεται το νόμο και το Σύνταγμα, απο εκεί και πέρα θεωρώ οτι η δικαιοσύνη πρέπει να τον κρίνει, δεν πρέπει να τον κρίνω εγώ.

"Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΑΓΩΓΕΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙ"
Κάποια στιγμή που ο απαγωγέας μιλούσε στο τηλέφωνο με την κόρη μου, εδωσε το τηλέφωνο στον γιο μου και εκείνος του είπε οτι αν αποκαλύψει σε εμένα οτι μιλάει με την Κατερινά θα τον πετάξει σε χαντάκι. Εμείς οι γονείς πρέπει να υπερασπίσουμε τα δικαιώματά μας".

"ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΖΩ" ΛΕΙΕΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ
Ξεσπώντας σε λυγμούς ο τραγικός πατέρας λέει στο Newsit  "δεν ήθελα ποτέ να ζήσω το δράμα που ζω, έπεσε ο κλήρος σε εμένα, τι να κάνω. Σαν πατέρας θα μπορούσα να πάρω τον νόμο στα χέρια μου αλλά θεώρησα οτι καλό είναι η υποθεση αυτή να πάει στη δικαιοσύνη. Δυστυχώς...αυτό".