Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

BOMBA!!ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΝΕΑΡΟΥ ΡΟΔΙΤΗ ΑΠΟ 7 ΑΛΒΑΝΟΥΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ 22 ΧΡΟΝΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ


albanoixyloΣύμφωνα με το μπλογκ eleusisdiagoridon ένας νεαρός 22 ετών, χτυπήθηκε άνανδρα από 7 αλβανούς πριν λίγες ημέρες στην περιοχή Ορφέας στα λαϊκά.

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με το ρεπορτάζ με τον 22χρονο, να περνάει από την περιοχή με το μηχανάκι του, ώσπου του πετάχτηκε, όπως ισχυρίστηκε, στη μέση του δρόμου ένας από τους αλβανούς που τον ξυλοφόρτωσαν αργότερα.

Ο αλλοδαπός άντρας, αντί να ζητήσει συγγνώμη όπως ανέφερε ο 22χρονος, άρχισε να τον βρίζει με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να πιαστούν στα χέρια.
Εδώ όμως αρχίζουν τα καλύτερα...

Όπως καταγγέλλει ο 22χρονος από το πουθενά εμφανίστηκαν άλλοι επτά αλβανοί, οι οποίοι έτρεξαν να βοηθήσουν τον ομοεθνή τους. Το αποτέλεσμα ήταν να σακατέψουν τον νεαρό Ροδίτη στο ξύλο.
Ο νεαρός ήταν σε άσχημη κατάσταση τρεις μέρες τώρα , πρησμένος και με πολλαπλές κακώσεις στο πρόσωπο και στο σώμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αστυνομία αναζήτησε τους αλβανούς στο Αραπάκι και στον Ορφέα αλλά δεν τους βρήκε ακόμα, ενώ το θέμα φαίνεται πως πάει να ξεχαστεί... το παλικάρι ήρθε σε επαφή με το μπλογκ και κατήγγειλε το συμβάν.

Σύμφωνα με τον νεαρό, στο απέναντί καφενείο υπήρχαν ¨Έλληνες" όμως κανείς δεν βγήκε να βοηθήσει! Ο λόγος που οι θαμώνες του καφενείου έκαναν τους αδιάφορους, ήταν γιατί σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eleusisdiagoridon οι Αλβανοί που βρισκόντουσαν στο πάρκο τους τροφοδοτούν με ναρκωτικά και «κανείς δεν υψώνει το κεφάλι στους τροφοδότες» γράφει συγκεκριμένα..!!!

Δείτε την καταγγελία του νεαρού στο βίντεο που ακολουθεί: