Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 4 ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ "ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ" ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ "ΔΟΥΛΕΙΑΣ"


voulgaroi-kleftes-ergaleiaΣυνελήφθησαν χθες το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου, τέσσερις Βούλγαροι, ηλικίας 22, 23, 24 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. 

Αναλυτικότερα, οι τέσσερις δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα. Εκεί κατά τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος και κατασχέθηκαν:

διαρρηκτικά εργαλεία
2 μαχαίρια
1 μεταλλική ράβδος
2 αλυσίδες χειρός
1 ρολόι χειρός
2 ηλεκτρονικές συσκευές
4 κινητά τηλέφωνα και
το χρηματικό ποσό των 34 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι τέσσερις (4) δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 14-6-2013 έως 2-7-2013, τις νυχτερινές ώρες, διέρρηξαν 4 καταστήματα, 2 πρατήρια υγρών καυσίμων και 1 Ιερό Ναό, σε χωριά της Ορεστιάδας, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά 9 ηλεκτρονικές συσκευές, 49 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και το χρηματικό ποσό των 970 ευρώ περίπου.

Κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.