Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ: Καθυστέρησαν ανακοίνωση για τη σύλληψη αλλοδαπού βιαστή ανηλίκου, για να μη χάσει ψηφαλάκια η ΝΔ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ: Καθυστέρησαν ανακοίνωση για τη σύλληψη βιαστή ανηλίκου για να μη χάσει ψηφαλάκια η ΝΔΕίχαμε γράψει το Σάββατο για την σύλληψη ενός πακιστανού που κατηγορείται για τον βιασμό 10χρονης Ελληνίδας. Πρώτοι είχαμε μεταδώσει την είδηση και έπρεπε να περιμένουμε μέχρι την Δευτέρα για να υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης.

Ο λόγος που υπήρξε αυτή η καθυστέρηση ήταν φυσικά οι εκλογές, αφού τέτοια είδηση δεν θα λειτουργούσε ευεργετικά για τη Νέα Δημοκρατία και τον αρχισυναγωγό Δένδια.

Θυμίζουμε τι είχαμε γράψει το Σάββατο: 
Απόλυτη σιωπή από τα αντεθνικά μέσα μαζικής εξαπάτησης τα οποία έθαψαν την είδηση που έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία του νησιού: πακιστανός λαθροέποικος κατηγορείται για τον βιασμό 10χρονου κοριτσιού, σε μια υπόθεση η οποία θυμίζει έντονα την υπόθεση της Πάρου και της μικρής Μυρτούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος λαθροεισβολέας κρατείται στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, κατηγορούμενος για τον βιασμό της 10χρονης και αναμένεται να απολογηθεί την Δευτέρα στον εισαγγελέα.Όπως ήταν φυσικό, το ρατσιστικό αυτό έγκλημα δεν συνάδει με την αντιρατσιστική γραμμή της Χούντας του Μνημονίου και των συμμοριών της διεθνιστικής αριστεράς, οπότε αποσιωπήθηκε. Πόσο μάλλον την συγκεκριμένη προεκλογική περίοδο, περίοδο κατά την οποία τα δημοσιογραφικά φερέφωνα έχουν εργολαβικά αναλάβει να κρατήσουν όρθιο το Καθεστώς των διεφθαρμένων και ξενόδουλων.

Σαφώς και δεν πρόκειται να δούμε τις συμμορίες του αντισυνταγματικού τόξου να καταδικάζουν το ρατσιστικό έγκλημα, μήτε τους πληρωμένους κονδυλοφόρους να αφιερώνουν δημοσιεύματα για το μέγεθος του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης. Κανένας Μούιζνιεκς δεν πρόκειται να ζητήσει την καταπολέμηση του ρατσισμού εις βάρος των Ελλήνων, αλλά θα βρει χιλιάδες μυθεύματα για να κατηγορήσει τους Έλληνες και την Χρυσή Αυγή για υποτιθέμενα ρατσιστικά εγκλήματα».
Ως εδώ! Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να προστατέψει τα παιδιά του!


Ιδού και η καθυστερημένη, για πολιτικούς λόγους, ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης που μας επιβεβαιώνει: 
Συνελήφθη χθες (24-05-2014) το απόγευμα στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών, 52χρονος υπήκοος Πακιστάν για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίηση ανήλικης (10χρονης) ημεδαπής. Ειδικότερα, ύστερα από σχετική καταγγελία, σχηματίστηκε άμεσα από το Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου. Ακολούθησε η έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του 52χρονου, από την κα. Ανακρίτρια Κω, για τα αδικήματα του «βιασμού» και της «αποπλάνησης παιδιών», αδικήματα τα οποία φέρονται να διαπράχθηκαν τον περασμένο Απρίλιο. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία του συλληφθέντα, όπου παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής με περιφερειακό εξοπλισμό, τρία κινητά τηλέφωνα με αντίστοιχες ενεργοποιημένες κάρτες sim καθώς και έξι ψηφιακοί δίσκοι δεδομένων – DVD.

Εδώ θα βρείτε το σύνδεσμο που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ την καθυστέρηση, προκειμένου να εξυπηρετηθεί η ΝΔ
Οι υπεύθυνοι αυτής της καθυστέρησης θα πρέπει να βρεθούν. Βεβαίως ο Δένδιας δεν πρόκειται να διατάξει ΕΔΕ για αυτή την ΑΛΗΤΕΙΑ που είχε πολιτικό σκοπούμενο. Αν όμως υπήρχαν οι υποψίες ότι ένας αστυνομικός είχε χαιρετίσει στο δρόμο έναν "ύποπτο" για Χρυσαυγίτη, θα είχε αναποδογυριστεί το σύμπαν.