Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Έπιασαν τον Πακιστανό-δράκο του Κολωνού – Λήστευε, χτυπούσε και βίαζε ηλικιωμένες. Αναζητούν ομοεθνή συνεργό του.

https://s1.yimg.com/bt/api/res/1.2/4Eei2ujFPzwmHQa7gvvT2A--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Zmk9aW5zZXQ7aD00MjA7cT03NTt3PTQyMA--/http://media.zenfs.com/el-GR/News/Newsit.gr/ASTYNOM7_420_420.jpgΣτα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας έπεσε ένας άνδρας Πακιστανικής καταγωγής που κατηγορείται για βαρύτατα εγκλήματα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν μετά από δεκάδες ληστείες αλλά και δύο βιασμούς σε βάρος γυναικών στην ευρύτερη περιοχή του Κολωνού.

Ο Πακιστανός προσήχθη στην ασφάλεια μετά από πληροφορίες ότι είναι εκείνος και ένας τουλάχιστον συνεργός του που είχαν ρημάξει τον τελευταίο καιρό την περιοχή κάνοντας κλοπές και ληστείες, κυρίως σε βάρος ηλικιωμένων.

Όπως αποκαλύπτεται οι δράστες έβαζαν στο στόχαστρό τους κυρίως μοναχικές γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή του Κολωνού.

Οι αδίστακτοι δράστες δεν σταματούσαν πουθενά. Όταν οι άτυχες γυναίκες επιχειρούσαν να αντιδράσουν εκείνοι δεν δίσταζαν να τις χτυπήσουν βάναυσα, ενώ σε δύο περιπτώσεις έφτασαν σε σημείο να βιάσουν.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να φτάσουν και στον συνεργό του δράστη που έχει συλληφθεί ο οποίος είναι πιθανότατα συμπατριώτης του.

---> ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.. ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ..