Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ...!!

Ανακάλυψαν τους εμπρηστές, όχι όμως και τα ακριβή κίνητρά τους οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης που ερευνούσαν την πυρπόληση του αυτοκινήτου μιας ηλικιωμένης γυναίκας έξω από το σπίτι της στην κοινότητα Μεθώνη της Πιερίας.

Ήταν ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης όταν η 79χρονη ιδιοκτήτρια πετάχτηκε έντρομη από το σπίτι της ακούγοντας την έκρηξη και αντίκρισε έκπληκτη το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε έναν υπαίθριο χώρο δίπλα στην κατοικία της, τυλιγμένο στις φλόγες.  

Η Πυροσβεστική που έφτασε μετά από λίγο, έσβησε τη φωτιά αλλά το όχημα είχε καταστραφεί. Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα, ανακάλυψαν ίχνη τα οποία τους οδήγησαν στην ταυτοποίηση ενός 34χρονου Αλβανού.

Ο αλλοδαπός δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά παραδέχθηκε ότι είχε προκαλέσει τον εμπρησμό μαζί με ένα ακόμα άγνωστο άτομο, την ταυτότητα του οποίου δεν αποκάλυψε και αναζητείται. Δεν διευκρίνισε, όμως, τι είδους διένεξη είχε με την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.