Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ 35ΧΡΟΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ... ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ...!

Στην σύλληψη ενός 30χρονου ΡΟΜΑ , ο οποίος θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία του 35χρονου αστυνομικού στην Ανδραβίδα, προχώρησαν σήμερα το πρωί άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Πύργου.

Ο 30χρονος ΡΟΜΑ φέρεται να μαχαίρωσε θανάσιμα τον 35χρονο αστυνομικό και να τραυμάτισε τον 35χρονο φίλο του μετά από συμπλοκή που σημειώθηκε αργά το βράδυ έξω από το σπίτι του 35χρονου τραυματία.

Οι δύο φίλοι ενώ επέστρεφαν σπίτι τους εντόπισαν τον δράστη την ώρα που επιχειρούσε να διαρρήξει την πόρτα της οικίας του 35χρονου τραυματία και άρχιζαν να φωνάζουν. Ο άτυχος αστυνομικός, πατέρας δύο παιδιών, στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον φίλο του ώστε να ακινητοποιήσουν τον 30χρονο διαρρήκτη δέχθηκε δύο μαχαιριές και έπεσε νεκρός στο έδαφος.

Ο διαρρήκτης που είχε συλληφθεί ως βασικός ύποπτος για τη στυγερή δολοφονία του 35χρονου αστυνομικού στην Ανδραβίδα , ομολόγησε τελικά πως είναι ο δράστης του εγκλήματος.

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ