Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Μαροκινοί οι δολοφόνοι της 82χρονης που μαρτύρησε μπροστά στα μάτια του 4χρονου εγγονού της


Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται με τον χειρότερο τρόπο ότι οι «οικονομικοί μετανάστες» που έχουν εισβάλει στην πατρίδα μας δεν είναι ούτε φιλήσυχοι, ούτε έχουν σκοπό να εργαστούν τίμια για να ζήσουν σαν φυσιολογικοί άνθρωποι.

Δυο Μαροκινοί που έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας και ακόμη ένας συνεργός τους που αναζητείται είναι οι δράστες της στυγερής δολοφονίας της άτυχης γυναίκας που μαρτύρησε στα χέρια τους και άφησε την τελευταία της πνοή μπροστά στα μάτια του μόλις 4 ετών δισέγγονού της.

Σύμφωνα με την αστυνομίας οι τρεις δράστες είχαν προσχεδιάσει την ενέργειά τους. Φαίνεται ότι είχαν εντοπίσει την άτυχη γυναίκα από τις Φιλιππίνες και έβαλαν μπροστά το σχέδιο της ληστείας. Είχαν δει ότι η άτυχη γυναίκα μένει μόνη με το μικρό παιδί επί ώρες στο σπίτι στα Εξάρχεια και έτσι προσποιήθηκαν ότι θέλουν να νοικιάσουν το διπλανό διαμέρισμα για να μπορέσουν να μπουν στο χώρο.

Παραβίασαν την εξώπορτα του διαμερίσματος που διέμενε η ηλικιωμένη γυναίκα και αφού την φίμωσαν και την έδεσαν, χρησιμοποιώντας ταινία συσκευασίας, έδεσαν και ακινητοποίησαν και τον 4χρονο δισέγγονό της. Στη συνέχεια, έψαξαν τους χώρους του σπιτιού και άρπαξαν έναν φορητό υπολογιστή, κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα, χρήματα και ένα διαβατήριο.

Εγκατέλειψαν το χώρο και ουσιαστικά άφησαν αβοήθητη την 82χρονη γυναίκα και τον εγγονό της, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος της ηλικιωμένης από ασφυξία. Οι αστυνομικοί πρώτα εντόπισαν τον έναν από τους δράστες, έναν 35χρονο άνδρα που ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη και στη συνέχεια χθες έφτασαν στα ίχνη και ενός ακόμη 33 ετών.