Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΓΥΦΤΙΣΕΣ ΕΚΛΕΨΑΝ 1200 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ

Οι «θηλυκές» συμμορίες από τσιγγάνες με… «μακριά» χέρια που έχουν γίνει εφιάλτης για τους κατοίκους του Αγρινίου, δεν χτυπούν πια μόνο στους δρόμους της πόλης αλλά ακόμη και μέσα στα… νεκροταφεία και μάλιστα κατά τη διάρκεια τελετών!

Πέντε νεαρές γυναίκες κατάφεραν να αποσπάσουν την προσοχή ενός άνδρα που παρευρισκόταν στο μνημόσυνο συγγενικού του προσώπου στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και κατάφεραν να αρπάξουν από την τσέπη του 1.200 ευρώ! Όμως, το θύμα αντιλήφθηκε ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά και ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή και κατάφεραν να εντοπίσουν τις δράστιδες που συνελήφθησαν και ανακρίνονται για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

Είχε πλούσιο παρελθόν στις… κλοπές κινητών από καταστήματα ένας 32χρονος κι έτσι το μυαλό των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. πήγε κατευθείαν σε αυτόν, όταν η προσωρινά υπεύθυνη ενός καταστήματος στην Ορεστιάδα τους κατήγγειλε ότι κάποιος εκμεταλλεύτηκε την απουσία της για να αρπάξει τα δύο κινητά της! Πράγματι, το ένα από τα κινητά βρέθηκε στην κατοχή του δράστη και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του, ενώ ο 32χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας.protothema.gr