Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ

giatrospaiderasths
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων, η οποία επικυρώθηκε με αντίστοιχη διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Ιωαννίνων τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 47χρονου αλλοδαπού, παιδιάτρου, ο οποίος συνελήφθη την 28.04.2014, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για κακουργηματικής μορφής πορνογραφία ανηλίκων (σχετικό το από 29.04.2014 Δελτίο Τύπου μας).



Πρόκειται για τον (επ.) ZAHARIEV (ον.) ZVETLOZAR του Gueorguiev και της Jorgania, που γεννήθηκε στις 10.10.1967 στη Βουλγαρία.

psixanomalos1
psixanomalos2

Σε βάρος του ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, με χρήση διαδικτύου, η παραγωγή του οποίου συνδέεται με τη χρήση ανήλικου που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη, από υπαίτιο που ενεργεί κατά συνήθεια.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 15 ημερών, σύμφωνα με την ανωτέρω διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, υπενθυμίζεται ο αριθμός κλήσης 11012, καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr και ccu@cybercrimeunit.gov.gr της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. 

Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.