Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΜΕΝΙΟΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΕΝΑΝ 51ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ... ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ..

Μια φιλονικία για εντελώς ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα για τη στάθμευση αυτοκινήτου, έξω από νυχτερινό κέντρο στη Νίκαια, ήταν η αιτία της δολοφονίας ενός 51χρονου Έλληνα, που διαπράχθηκε τις πρωινές ώρες στις 31 Οκτωβρίου του 2012, εντός του νυχτερινού κέντρου «Ελξη», στη συμβολή των οδών Μπελογιάννη και Καραϊσκάκη.

Το έγκλημα εξιχνιάστηκε έπειτα από 19 μήνες από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής και ήδη ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του δράστη, για ανθρωποκτονία με πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, άσκοπους πυροβολισμούς και απρόκλητη σωματική βλάβη.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, πρόκειται για έναν 51χρονο αρμενικής υπηκοότητας, σεσημασμένο για σωρεία αδικημάτων, ο οποίος αναζητείται.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο δράστης, το μοιραίο βράδυ, μπήκε στο κέντρο διασκέδασης και ρώτησε ποιος είχε παρκάρει ένα αυτοκίνητο απέξω.

«Εγώ» του είπε ένας απο τους θαμώνες και τότε ο Αρμένιος του επιτέθηκε και συνεπλάκησαν.

Ένας φίλος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου επενέβη για να τον βοηθήσει, αλλά ο Αρμένιος έβγαλε ένα πιστόλι και τον πυροβόλησε πολλές φορές με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Ο δράστης, στο παρελθόν είχε συλληφθεί για διάφορα αδικήματα όπως ληστεία, κλοπή, αντίσταση, σύσταση και συμμορία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεις των νόμων περί όπλων, ναρκωτικών και αλλοδαπών.