Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ...;;; ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΕ ΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΟΝΟΓΡΑΦΙΑΣ...

''Έβλεπε βρέφη να «κακοποιούνται» από ζώα''!

Φόβοι ότι ο... κατά τα άλλα διάσημος παιδίατρος φωτογράφιζε παιδιά που πήγαιναν με τους γονείς τους για να εξεταστούν - Τι λέει ο διευθυντής στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης...

Σοκ στην κοινωνία των Ιωαννίνων προκάλεσε η αποκάλυψη ότι πασίγνωστος Βούλγαρος παιδίατρος, που διατηρεί ιατρείο επί μία 15ετία στο κέντρο της πόλης και είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ (νυν ΠΕΔΥ), συνελήφθη για κατοχή πλήθους σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Τα στοιχεία που φαίνεται ότι έχει στα χέρια της η Ελληνική Αστυνομία, σοκάρουν. Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο ταξίαρχος, διευθυντής στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 9.89 με βάση το υλικό που είχε συλλέξει, κλιμάκιο αξιωματικών, τον συνέλαβε μέσα στο ιατρείο του.

«Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζεται μια τέτοια υπόθεση από την υπηρεσία μας. Είναι η πρώτη φορά όπου συλλαμβάνεται παιδίατρος- παιδόφιλος» ανέφερε ο κ. Σφακιανάκης.«Είναι αδιανόητο να κινδυνεύει ένα παιδί να φωτογραφηθεί μέσα στο ιατρείο και το υλικό αυτό να διακινηθεί σε όλο τον κόσμο» ανέφερε ο κ. Σφακιανάκης, για να συμπληρώσει ότι γίνεται ψηφιακή έρευνα πάνω σε όλα τα πειστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει υλικό παιδιών μέσα από το ιατρείο.

«Έξι μήνες ασχολούμαστε μαζί του, ήρθε η ώρα να ξετυλιχθεί το κουβάρι, γιατί είναι μεγάλο το κουβάρι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σφακιανάκης. Ο ταξίαρχος της Δίωξης δεν θέλησε να δώσει πολλές λεπτομέρειες για τη δράση του παιδίατρου καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Είπε όμως είναι σίγουρα η πιο σκληρή υπόθεση με την οποία έχει ασχοληθεί η υπηρεσία του. Για την συγκεκριμένη υπόθεση είναι χαρακτηριστική μια φράση του Μανώλη Σφακιανάκη που σοκάρει: «Όταν κάποιος θέλει να βλέπει έξι μηνών βρέφος να κακοποιείται από ζώο, δεν μπορεί παρά να είναι αρρωστημένο μυαλό»!!!