Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία τριών αλβανών δολοφόνων που ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΩΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ..!

Στο φως της δημοσιότητας έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των τριών αλβανών ν οι οποίοι συνελήφθησαν για την ανθρωποκτονίας ζεύγους που διαπράχθηκε την 13 Σεπτεμβρίου 2012 στον Πειραιά.

Ο άντρας και η γυναίκα, ηλικίας 60 και 63 ετών, βρέθηκαν δολοφονημένοι μέσα σε δύο διαμερίσματα στην πολυκατοικία που διέμεναν, στην οδό Καλλέργη στον Πειραιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 60χρονη βρέθηκε σε διαμέρισμα 3ου ορόφου όπου διέμενε με το σύζυγό της, ενώ ο 63χρονος σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, το οποίο ήταν προς ενοικίαση. Τα θύματα έφεραν τραύματα από μαχαίρι, ενώ το διαμέρισμα όπου διέμεναν παρουσίαζε εικόνα έρευνας.

Τα θύματα είχαν αναλάβει τη διαχείριση της πολυκατοικίας, την είσπραξη των ενοικίων από τους εκμισθωτές και την επίδειξη των υπό ενοικίαση διαμερισμάτων. Οι τρεις αλβανοί δράστες εμφανίστηκαν στο ζευγάρι με το πρόσχημα της ενοικίασης διαμερίσματος. Οπως αναφέρει η Αστυνομία, αφού τους λήστεψαν στη συνέχεια τους δολοφόνησαν.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους κάτωθι αλβανούς "οικονομικούς" μετανάστες:

Α) SELIMAJ ή GERDHUQI REXHEP ή LUCIANO του SAFET και της LIRJANA , που γεννήθηκε το 1979 στην Αλβανία.


B ) SELIMAJ EMILJANO του SAFET και της LIRJANA , που γεννήθηκε το 1981 στην Αλβανία.


Γ) MUSTAFA ERMIRA του BARDHYL και της RITA , που γεννήθηκε το 1989 στην Αλβανία.


Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συρροή και κατά συναυτουργία, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής από δύο ή περισσότερους δράστες που ενώθηκαν για να διαπράττουν κλοπές ή ληστείες, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, παράνομη οπλοκατοχή και παράνομη εισόδου.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 και 210-6476232 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.