Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Χειροπέδες σε λαθρομετανάστες στο λιμάνι της Πάτρας

metanastes
Μία 40χρονη αλλοδαπή συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων νοτίου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Ειδικότερα, ύστερα από έλεγχο που της διενεργήθηκε κατελήφθη ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος να μεταφέρει έναν (01) αλλοδαπό ως επιβάτη, ο οποίος είχε στην κατοχή του και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο , με σκοπό την παράνομη έξοδό του από την χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, συνελήφθη και ο παράνομος μετανάστης ενώ κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα και τα έγγραφα.

‘Ενας παράνομος μετανάστης συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό .

Ειδικότερα, ύστερα από έλεγχο που του διενεργήθηκε κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από την χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ταξιδιωτικό έγγραφο.