Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

35χρονος Αλβανός «δάγκωσε» το χέρι που τον τάιζε - Έδεσε χειροπόδορα και λήστεψε ηλικιωμένη


Το χέρι που τον τάιζε «δάγκωσε» ένας 35χρονος Αλβανός που, μαζί με δυο ομοεθνείς του, χτύπησε, έδεσε χειροπόδαρα και λήστεψε μια ηλικιωμένη στο κτήμα της οποίας εκτελούσε περιοδικά αγροτικές εργασίες. 

Η ληστεία είχε γίνει τον περασμένο Ιανουάριο και εξιχνιάστηκε τώρα, χάρη στη... μπλούζα του δράστη.

Ο 35χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή της Αμαρύνθου και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε το ρούχο που φορούσε όταν έκανε τη ληστεία, το οποίο αναγνώρισε η 76χρονη γυναίκα.

Έτσι, ομολόγησε ότι αυτός τη λήστεψε στις 26 Ιανουαρίου, μαζί με έναν 26χρονο ομοεθνή του που ήδη κρατείται στον Κορυδαλλό για άλλες ληστείες και έναν ακόμη συνεργό τους τα στοιχεία του οποίου δεν είναι ακόμη γνωστά.

Οι δράστες που φορούσαν κουκούλες είχαν μπει στο σπίτι στην περιοχή της Καλλιθέας Αμαρύνθου από την ανασφάλιστη πόρτα, μόλις η ηλικιωμένη έφυγε για λίγο. Όταν επέστρεψε τη χτύπησαν και την έδεσαν με ένα σεντόνι και επιδέσμους και, αφού της άρπαξαν όλα κι όλα... 55 ευρώ, την κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο και εξαφανίστηκαν!

Η έρευνα για την εμπλοκή τους και σε άλλες ληστείες καθώς και την ταυτοποίηση του τρίτου συνεχίζεται,ενώ η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε για ληστεία κατά συναυτουργία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.