Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

23χρονος αλλοδαπός απο την Ιορδανία συνελλήφθη για προσπάθεια ασέλγησης σε ανήλικο καθώς και για πορνογραφία ανηλίκων

23χρονος ασέλγησε σε ανήλικη που γνώρισε στο facebookΑπό τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονου από την Ιορδανία,  για πορνογραφία ανηλίκων.

Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία 38χρονης ημεδαπής, μητέρα ανήλικης, στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σύμφωνα με την οποία άγνωστο άτομο είχε έρθει σε επικοινωνία με την ανήλικη κόρης της, μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης «Facebook», ενώ της απέστειλε άσεμνες φωτογραφίες του, παροτρύνοντάς την να κάνει και αυτή το ίδιο.

Επιπλέον, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν μεταξύ τους, το άτομο αυτό επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος της ανήλικης.

Στο πλαίσιο άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών, ταυτοποιήθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 23χρονου και συγκεκριμένα ότι είναι διαχειριστής του επίμαχου προφίλ στο «facebook» και κάτοχος τηλεφωνικής σύνδεσης που είχε έρθει σε επικοινωνία με την ανήλικη.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και ένας φορητός υπολογιστής, τα οποία θα αποσταλούν στα Εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξετάσεις.