Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Ζaman: 7,5 εκατ. μέσα σε τέσσερις μήνες ο τζίρος της προώθησης των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα

H τουρκική εφημερίδα, Zaman αποκαλύπτει ότι μέσα στους τέσσερις τελευταίους μήνες ο τουρκικός τζίρος της γιγάντιας επιχείρησης προώθησης των λαθρομεταναστών στην χώρα μας, στην ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης ανήλθε στα 7.560.000 ευρώ, δηλαδή 21 εκατομμύρια τουρκικές λίρες και πιο αναλυτικά, 5,5 εκατομμύρια ευρώ και 3,1 εκατομμύρια δολάρια Αμερικής.

Τα  ποσά αποκαλύφθηκαν μετά από μια επιχείρηση σύλληψης τεσσάρων κορυφαίων Τούρκων δουλεμπόρων στις 16 Απριλίου στην Σμύρνη οι οποίοι κρατούσαν αναλυτικά στοιχεία από τα έσοδα της τεράστιας αυτής επιχείρησης προώθησης των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.
Η βασική πόρτα εισόδου  από την Τουρκία προς την Ελλάδα, όπως αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα, είναι η γραμμή Αϊδίνιου -κοιλάδα του Menderes και Σμύρνη.

Εκεί συγκεντρώνεται ο κύριος όγκος των λαθρομεταναστών, (που υπολογίζονται ετησίως στις 150 χιλιάδες) και από εκεί κανονίζονται τα ναύλα για να τους περάσουν στο Αιγαίο πέλαγος.
Το τελευταίο εξάμηνο έχουμε αλλεπάλληλα επεισόδια μερικά από τα οποία καταγράφει η ίδια η τουρκική εφημερίδα και δείχνουν ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον από κάθε λογική καταμέτρηση, όπως στις 30 Νοεμβρίου του 2013 ανοιχτά της Μυτιλήνης προερχόμενοι από το Burhaniye της Τουρκίας, στις 9 Δεκεμβρίου του 2013 στην περιοχή του Τσεσμέ, στις 16 Απριλίου του 2014 πάλι ανοιχτά της Σμύρνης, στις 5 Μαΐου του 2014 κοντά στην Σάμο με δυο πλοία με λαθρομετανάστες.

Όταν ομολογούν οι ίδιοι οι Τούρκοι το τρομακτικό μέγεθος αυτής της εφιαλτικής κατάστασης, γίνεται αντιληπτό το μέγεθος του κινδύνου που διατρέχει η κοινωνική και εθνοφυλετική ακεραιότητα της χώρας μας καθώς η συντριπτική πλειοψηφία όλων αυτών είναι φανατικοί μουσουλμάνοι...


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr