Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Σύλληψη Γεωργιανών για τη ληστεία και τον τραυματισμό Πακιστανού

Εξιχνιάσθηκε , από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας ..υπόθεση ληστείας σε βάρος 36χρονου Πακιστανού, η οποία έλαβε χώρα απογευματινές ώρες της 09-11-2013 στο κέντρο πόλης, στην οδό Αγίου Δημητρίου.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες, δύο Γεωργιανοί, ηλικίας 48 και 38 ετών ενώ αναζητείται και έτερος συνεργός τους, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παραβάσεων Νόμων Περί Ναρκωτικών και Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 09-11-2013, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, οι ανωτέρω προσέγγισαν τον 36χρονο, ο οποίος κινούταν πεζός και με χρήση μαχαιριού, αφαίρεσαν το πορτοφόλι του που περιείχε (160) ευρώ, προκαλώντας του τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

Μεσημβρινές ώρες χθες (11-11-2013), κατόπιν αναζητήσεων, εντοπίσθηκε στην περιοχή της Άνω Πόλης από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ο 48χρονος, ο οποίος και συνελήφθη, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 το μαχαίρι, με το οποίο τραυματίστηκε ο 36χρονος,
 ένα μικρόδεμα κάνναβης συνολικού βάρους (0,8) γραμμαρίων και
 δύο (2) πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωση του Ελληνικού Δημοσίου.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες ταυτοποίησης και του τρίτου συνεργού τους.